(P) 12 ore de prospețime fără trucuri

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 03 iulie 2015, 18:20
Săpun în dulap? Parfum în mașina de spălat? Coji de portocală printre haine? Umerașe atârnate de fereastră? Când ai nevoie ca hainele tale să fie fresh toată ziua, e normal să pui în practică cele mai inedite sfaturi.

O să găsești mereu oameni care se pricep la mai multe lucruri decât tine, care te înțeleg mai bine decât te înțelegi tu și care știu mai bine decât tine ce ți se potrivește. Fie că-ți sunt prieteni sau nu, oamenii sunt mereu pregătiți să-ți sară în ajutor cu sfaturi. Vine un moment, însă, când trebuie să încerci lucruri noi, fără să te mai bazezi pe confirmarea celor din jurul tău. Iar în momentul acela, poți să te numești curajoasă și spontană.

Fie că alegi să mergi singură la shopping, să cumperi rochia care nu-i place niciuneia dintre prietenele tale, sau să porți o haină pe care unii ar eticheta-o rapid ca fiind out of fashion, dar care încă se așază perfect pe formele tale, poți să fii sigură că, treptat, o să capeți mai multă încredere în tine și în alegerile pe care le faci. Înainte ca hainele tale să comunice oamenilor din jurul tău, comunică cu tine; tu ești primul om pe care-l vezi în oglindă dimineața, iar dacă tu ești mulțumită și fericită, starea ta se va transmite indiferent dacă celorlalți le place sau nu cum ești tu îmbrăcată.

Dar, ca să nu cădem în capcana sfaturilor și pentru că nimeni nu te cunoaște mai bine decât te cunoști tu, avem doar câteva recomandări pentru tine:

  • E bine să știi ce te pune în valoare și să alegi acele haine care se potrivesc formelor tale. Poți căuta inspirație în revistele sau pe platformele dedicate femeilor sau poți să ai încredere în tine și să experimentezi până găsești ce-ți place;
  • Dacă nu te simți confortabil în outfit-ul ales, acordă-ți încă cinci minute, înainte de a ieși din casă, și mai fă o încercare. E mai bine să-ți începi ziua fiind sigură pe tine, decât să te îndoiești în fiecare clipă de alegerea vestimentară și să fii neconfortabilă;
  • Află care sunt culorile potrivite tenului tău și experimentează cât mai mult. Vara e cel mai bun anotimp pentru a te bucura de întreaga paletă de culori;
  • E bine să ai grijă ca prospețimea hainelor tale să nu dispară de la o oră la alta. Te vei simți mai bine știind că hainele tale îți sunt alături și că țin pasul cu stilul tău activ. Lenor Super Concentrate, cu tehnologia FRESHLOCK, oferă hainelor tale prospețime și un parfum bogat chiar și după 12 ore de purtare. Tehnologia FRESHLOCK înseamnă microcapsule de parfum plasate, în timpul spălării, în fibra hainelor, și care, în timpul purtării, la atingere, îmbrățișare sau mângâiere, se sparg și eliberează parfum proaspăt.

Uită de trucurile bătrânești cu care ai crescut și bucură-te de 12 ore de prospețime și parfum cu doar un strop de Lenor. În formula Super Concentrate, ai nevoie de doar 25ml de Lenor la o mașină de spălat plină, astfel încât, cu o sticlă de 1,35l, poți spăla de 54 de ori. De asemenea, formula Super Concentrate conține mai puțină apă, iar ambalajul conține mai puțin plastic, ceea ce înseamnă un impact redus asupra mediului.

 

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!