Lenjeria intimă cu care îl inciţi în funcţie de zodie

De Raluca Cristea pe 16 august 2011

Lenjeria intimă stârneşte idei, gânduri erotice şi pasiuni. Pentru succes garantat, ce-ar fi să porţi exact lenjeria intimă care îi place? Află cu ce lenjerie intimă îl inciţi…
… în funcţie de zodie!

Berbec – lenjerie pasională

Pentru un bărbat atât de pasional şi curios sexual, cea mai potrivită lenjerie intimă pe care să o porţi este de culoare roşie sau grena, cu aplicaţii de dantelă şi partea de sus tip corset. Evită fundiţele şi detaliile ce pot trimite către o atitudine copilăroasă!

Taur – lenjerie romantică

Un bărbat romantic şi inventiv aşa cum este cel din zodia Taur este atras iremediabil de lenjeria intimă din materiale fine la atingere – satin, mătase şi dantelă. Alege culori calde (nude, beige, roz pal, bleu) şi combinaţii de rochiţa cu halat scurte sau maiou mulat cu slip tanga.

Gemeni – lenjerie care iese în evidenţă

Bărbatul Gemeni îşi păstrează caracterul dual şi alternează plăcerea de a domina cu cea de a fi dominat. Alege lenjerie intimă care să iasă în evidenţă – dantelă, aplicaţii, broderie, portjartier.  Ai liber la culori, deşi ar fi bine să eviţi culorile ce duc cu gândul la ceva copilăros (roz, verde, galben).

Rac – lenjerie fină

Sensibilitatea şi atenţia la detalii nu au cum sa lipsească din viaţa sexuală a bărbatului Rac. Aşadar, la fel de atentă trebuie sa fi în alegerea lenjeriei intime care îl atrage: materiale fine şi moi (satin, mătase, voal), piese de lenjerie semitransparente şi neapărat în culori ale dragostei (roşu, alb, grena).

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Andreea Berecleanu a dezvăluit care este secretul unei vieți de cuplu fericite

Andreea Berecleanu a dezvăluit care este secretul unei vieți de cuplu fericite