Larisa Iordache a fost operată la Viena după ce operațiile făcute în România nu au reușit

De Unica.ro pe 11 septembrie 2018

Gimnasta Larisa Iordache a fost operată de două ori la tendonul lui Ahile de la piciorul stâng, însă operațiile, ambele efectuate în România, au fost nereușite. A treia oară, sportiva a fost operată la Viena și este este optimistă în privința participării la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

”A treia oară cu noroc! După două intervenţii chirurgicale nereuşite în România, Larisa Iordache a trecut printr-o nouă operaţie a tendonului ahilian, de această dată la Viena, în cadrul clinicii Wiener Privatklinik. Îi mulţumim pe această cale domnului profesor doctor Weinstabl pentru implicare şi profesionalism, dar şi domnului Octavian Bellu şi doamnei Mariana Bitang pentru sprijin. Tare, Lari! Sănătate şi recuperare rapidă! Alături de tine!”, este mesajul postat pe poagina Federației Române de Gimnastică.

Problemele Larisei Iordache au început în 2017, când s-a accidentat în timpul încălzirii pentru calificările Campionatului Mondial. Ea urma să concureze la sol, însă a părăsit sala în scaunul cu rotile, având o ruptură de tendon ahilian.

 

Ce a făcut Michelle Obama când o profesoară i-a spus că nu este suficient de bună pentru a fi admisă la Princeton

Ce a făcut Michelle Obama când o profesoară i-a spus că nu este suficient de bună pentru a fi admisă la Princeton