Lansarile lunii

De Revista Look pe 11 ianuarie 2010
Fără categorie

Descopera o iarna plina de evenimente: prezentari de moda, lansari de parfumuri chic, aniversari cu renume, deschideri de magazine si colaborari importante.

Lansarile lunii

Descopera o iarna plina de evenimente: prezentari de moda, lansari de parfumuri chic, aniversari cu renume, deschideri de magazine si colaborari importante.

Big architcture
Castigatorii concursului de arhitectura Schimbarea la fata a Casei Poporului, sustinut de catre DuPont si Igloomedia, au fost anuntati in cadrul unui eveniment organizat intr-un spatiu neconventional – Pasajul Universitatii. Castigatorii au prezentat proiecte complicate si inedite, pline de imaginatie, care au fost ulterior expuse publicului larg.

Colaborare de succes
SCM Igiena a celebrat 60 de ani de la infiintare, iar in cadrul evenimentului sustinut in incinta Romexpo, creatoarea Liliana Turoiu Udrea a lansat ultima sa colectie, Winter Splendour. Rochiile lungi din voal, matase si satin au fost piesele centrale.

Aniversare de poveste
Oriflame Romania a sarbatorit 14 ani de existenta. La eveniment, invitatii au intrat in atmosfera de iarna, degustand vin fiert aromat si cozonac cald. Monica Tatoiu, director general al Oriflame Romania, a inmanat premii speciale unora dintre colaboratorii apropiati, printre care Andreea Marin Banica si Elisabeta Lipa.

Eleganta pura
Cum altfel decat intr-o atmosfera dominata de stil si eleganta ar fi putut fi lansat cel mai nou parfum Avon, Eternal Magic? La eveniment, invitatii au urmarit un spectacol impresionant de dans sportiv, iar la final, Andreea Raicu, imaginea parfumului in Romania, a vorbit despre femeie, a opta minune a lumii.

Hair trend
Pe scena Teatrului National din Bucuresti, hair-stilisti din intreaga tara au prezentat coafuri spectaculoase in cadrul marii confruntari finale a Galei Wella. Tinutele modelelor au fost semnate de cunoscuta creatoare – Liliana Turoiu Udrea.

Rock your world
Noua gama Tigi, Rockaholic, a fost lansata oficial la sediul Top Line. In cadrul evenimentului au fost prezentate atat produsele revolutionare ale gamei, cat si noile trenduri – coafuri curajoase, in stilul rock autentic.

12 ani de ELLE
Revista ELLE a aniversat 12 ani de la lansarea sa in Romania, iar acest eveniment a fost sarbatorit intr-un stil glam, la Hotel Residence Domenii Plaza. Sponsorii evenimentului au fost Oxette, Parliament, Chambord si Finlandia. Tinutele superbe si prezentele spectaculoase au atras lumina blitz-urilor pe parcursul intregii seri.

Healthy spirit
Doppel Herz a lansat gama de suplimente alimentare Aktiv. Printre produsele prezentate s-au numarat mineralele pentru femei si substantele vitale pentru par, ideale pentru suvite stralucind de sanatate.

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"