Lady Gaga – The lady is a vamp

De Unica.ro pe 12 august 2010

Cea mai controversata actita a momentului are, paradoxal, si …
Lady Gaga - The lady is a vampCea mai controversata actita a momentului are, paradoxal, si cei mai multi fani in intreaga lume. Descoper-o fara a-i alunga misterul pe Lady Gaga, intr-o poveste despre vanitate si stralucire!

1 2.899.623 de fani avea pe Facebook Lady Gaga în momentul în care am început sa scriu articolul (si eu ma numaram deja printre ei). Am intrat in randul lor la in ceputul lunii iulie, cand am citit uimitoarea stire ca Lady Gaga este vedeta in viata cu cei mai multi fani (peste 10 milioane de persoane, singurele conturi mai populare fiind cele ale lui Michael Jackson, Texas Hold’em Poker, Mafia Wars, Facebook si Family Guy), si-n doar cateva saptamani numarul lor a crescut cu 30%. Nici nu e de mirare, daca ii citesti declaratia din revista 944: „Nu mai e nimeni ca mine si nici nu a mai fost!

Fac muzica de doi ani deja si stiu ca talentele mele sunt unice. Imi doresc ca fiecare femeie care-mi asculta melodiile sa se simta astfel.” Iar pentru fanele din tanara generatie, diva reprezinta un „icon 2.0” care incapsuleaza ultimii 40 de ani de muzica sI cultura avand drept repere monstrii sacri precum Andy Warhol, Madonna, Freddie Mercury sau David Bowie. Mai mult decat atat, ea ofera spectacole grandioase si socante, in incercarea de-a depasi orice a vazut America pana acum.

TEXT: Diana Marasoiu

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"