Lady Gaga este muza designerilor

Se pare că Lady Gaga este cea mai influentă personalitate în lumea modei. Designerii de la Paris copiază ţinutele şi coafurile artistei în prezentările lor de pe podium!
Show-ul Chanel Haute Couture 2010 demonstrează clar că designerul Karl Lagerfeld are o nouă muză în persoana interpretei Lady GaGa.

Coafura purtată de modele pe podium, în formă de inimă, seamănă remarcabil cu stilul în formă de fundă purtat de vedetă pe toată durata anului trecut.
Lady Gaga a declarat public respectul pe care îl are pentru creator şi a purtat un costum Chanel în emisiunea Barbarei Walters. Admiraţia este reciprocă dacă este să judecăm după coafurile din cursul ultimei prezentări de la Paris.

Nu este prima dată când Karl Lagerfeld îşi alege o muză, acum doi ani Amy Winehouse şi coafura ei extravagantă “beehive” a fost preluată într-un  show Chanel.  

Alături de evidentele influenţe din cultura şi costumul mexican, Jean Paul Gaultier afişează în ultima sa colecţie şi piese şi coafuri care sunt clar inspirate de Lady Gaga.

Defilarea Haute Couture a fost cu adevărat spectaculoasă, ţinutele fiind ca de obicei potrivite mai mult pentru o showgirl de talia Madonnei sau Rihannei decât pentru audienţa de înaltă clasă din primele rânduri.

Vezi şi cum o copiază vedetele noastre pe Lady Gaga!

Urmăreşte în galeria foto de mai jos imagini cu ţinute ale vedetelor sau creaţii de designeri care copiază stilul Lady Gaga!

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Modă
Vă recomandăm: