Lady Gaga a fost premiată pentru stil

De Andra Pecingina pe 04 noiembrie 2009

Cine se aştepta oare ca Lady Gaga, cea care nu se supune niciunei tendinţe în modă, ci mai degrabă le impune, să primeasca un premiu pentru stilul vestimentar?
Iată că zilele trecute cântăreaţa a primit distincţia „Stylemaker Award” din partea „Accessories Council Exchange”, iar premiul i-a fost înmânat de celebrul designer Marc Jacobs.

Întrebarea de pe buzele tuturor este dacă Lady Gaga chiar merită numirea oficială ca „Stylemaker”.

La ceremonie, diva ne-a arătat o altă faţă a excentricităţii sale, cu părul tapat şi drapat într-un văl negru din dantelă şi purtând lenjerie din catifea roz peste haine. Ţinuta sa de gală nu a inclus accesorii, şi totuşi se înscrie în gama exotică cu care artista ne-a obişnuit.

Reprezentanţii consiliului au declarat că o consideră pe cântăreaţă „bine reprezentată de accesoriile ei. Atunci când credeam că am vazut totul în materie de accesorii, apare ea cu ceva complet nemaivăzut. Lumea aşteaptă cu sufletul la gură să vadă ce va mai purta şi este incitant să observăm cât de importante sunt accesoriile pentru garderoba unui artist.”

În caz că nu ştiai, Lady Gaga e recunoscută peste tot în lume pentru garderoba excentrică.

Artista a mărturisit că stilul ei este o combinaţie între elementele epocii disco – anii ’80 – stilul Cindy Lauper şi perioada glam rock din anii ’70, celebrul David Bowie şi ţinutele sale cu totul ieşite din comun.

Ea a adus în prim plan unele din cele mai avangardiste accesorii, de la pălăria orbitală creată de Nasir Mazhar, la bentiţa de păr cu urechi de iepuraş Louis Vuitton, ochelarii de soare tip mască în culori neon – verde fosforescent, roz bonbon, sau chiar ultimele apariţii cu mască din piele sau dantelă.

Rochii din baloane de plastic, body-uri din piele sau latex, rochia din păr blond împletit în diverse feluri, pălării şi văluri extravagante, nelipsiţii ochelari de soare şi cele mai înalte tocuri… galeria foto de mai jos prezintă cele mai interesante ţinute şi accesorii cu semnătura Lady Gaga!


Foto: Northfoto

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional