Lady Di: „Căsnicia noastră s-a dus pe Apa Sâmbetei pentru că Charles își dorea o fiică”

Nașterea Prințului Harry a marcat un punct de cotitură în relația cuplului Charles – Diana, potrivit destăinuirilor Prințesei de Wales către biograful său. 

În cadrul unei întâlniri cu biograful Casei Regale, Andrew Morton, prințesa a vorbit liber despre sentimentele, plăcute și mai puțin plăcute, pe care cea de-a doua sarcină le-a adus în viața celor doi. Autorul a inclus transcrieri din conversația lor în noua carte despre Prințul Charles și Lady Di – „Diana: adevărata ei poveste – cu cuvintele ei”.

Conform biografului Andrew Morton, nașterea lui Harry, pe 15 septembrie 1984, a însemnat destrămarea relației cuplului regal.

Diana i-a povestit lui Morton că aflase sexul copilului înainte de naștere, dar nu i-a spus nimic soțului său, care a sperat în tot acest timp că va avea o fiică. În 2015, Prințul Charles a declarat, de asemenea, într-un interviu că și-ar fi dorit o fiică.

„Charles și cu mine eram foarte apropiați cu  șase săptămâni înainte de nașterea lui Harry, mai apropiați decât fusesem vreodată. Apoi, brusc, după ce s-a născut Harry, căsnicia noastră s-a dus pe Apa Sâmbetei”, a mărturisit Prințesa de Wales.

La nașterea celui de-al doilea fiu al său, Charles a fost total surprins: „Oh, Doamne, este băiat! Și are și părul roșcat pe deasupra!”.

Din fericire, cuplul regal a căzut de acord în ceea ce privește numele copiilor. În cazul în care ar fi fost doi băieți, iar fi chemat William și Henry. Alternativa era „Arthur și Albert”, a explicat Diana. „Nu mulțumesc! Nu au existat discuții legate de alegerea numelor”.

În timp ce Lady Di a dezvăluit că „lui Charles îi plăcea viața cu un un nou născut”, nașterea mezinului a însemnat un moment de cotitură pentru căsnicia lor. Ea i-a spus lui Morton că după venirea pe lume a lui Harry, „ceva în mine s-a rupt”, cu atât mai mult cu cât soțul ei continua relația extraconjugală. „Știam că Charles se întorsese la doamna lui”, spunea Diana despre Camilla.

Deși nașterea mezinului a adus bucurii și provocări în familia regală, prințesa a atribuit mai târziu problemele din căsnicie relației extraconjugale a soțului său. „Eram trei în căsnicia noastră, așa că era puțin aglomerat”, a afirmat ea în celebrul interviu din 1995 pentru BBC. Charles și Diana s-au separat în 1992, ca apoi să divorțeze în 1996.

Un an mai târziu, în august 1997, Lady Di și-a pierdut viața într-un accident de mașină la Paris.

Citește și – Replica Prințesei Diana pentru Camilla Parker, după ce a aflat că este amanta soțului ei

Citește și – Motivul impresionant pentru care Prințesa Diana renunțase să mai poarte mănuși și pălării

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: