La mulţi ani!

De Raluca Hagiu pe 24 noiembrie 2009

Unul dintre cele mai frumoase lucruri care se întămplă cu noi de sărbători este întoarcerea la valori. La încrederea în sine, în ceilalţi, la aprecierea lor, a familiei şi a prietenilor…
… la generozitate, transparenţă, onestitate.

Şi e frumos pentru că în aceste momente ne permitem să fim mai relaxaţi, mai deschişi, cu înţelegerea trează, fără să ne mai fie teamă că suntem vulnerabili. Şi ce bine mai e, nu?

E minunat de Crăciun pentru că timpul devine fluid şi îi permitem să fie aşa. Fără resentimente, fără regrete, fără încordări.

Ne bucurăm cu inocenţă de turta dulce ninsă cu pudră de zahăr şi decorţiunile în forme de reni deghizaţi în urşi, sau urşi deghizaţi în reni, de reflectarea noastră caraghioasă de pe globurile prinse-n brad.

La mulţi ani!Am încercat, în acest număr pe care-l citeşti acum, să-ţi aducem în suflet puţin din magia sărbătorilor de iarnă.

Am aflat povestea sferelor suflate cu diamantină într-un reportaj realizat în fabrica obiectelor de artă cu care ne împodobim pomul şi cine sunt cei care ne aduc acasă poveştile pictate pe decoraţiuni.

I-am rugat apoi pe invitaţii noştri din paginile de Opinii să-i scrie Moşului un răvaş cu ceea ce-şi doresc ei mai mult şi mai mult.

Şi am aflat că gândurile lor, ca şi ale noastre, se îndreaptă către tine. Că vor să-l facă pe Moşul un personaj complice la fericirea ta.

Să te ajute să-ţi redescoperi valorile, să-ţi colorezi gândurile, să-ţi amplifici senzaţiile. Să trăieşi cu bucurie tot ce ţi se întâmplă şi să nu îndrăzneşti vreo secundă să nu mai crezi în fericire.

Sărbătoreşte împreună cu noi cei 12 ani pe care îi împlineşte Unica în decembrie şi vezi ce surprize ţi-au pregătit celebrităţile cu această ocazie specială. Trimite-ne sugestiile pentru revista ta preferată şi poţi primi un cadou de la vedetele pe care le apreciezi.

Cât despre celelalte idei de cadouri pe care eşti curioasă să le descoperi în fiecare an, ei bine, află că abia aşteaptă să te surprindă şi să te inspire.

Ce-mi doresc eu de la Moş Crăciun?

Să prelungească starea asta de bine pe care o aduce cu el, relaxarea, bucuria, inocenţa, toate aceste daruri frumoase. Să nu le mai ia cu el. Să decretăm cea mai importantă lege -n stat Fericirea! Cum mi-a spus o prietenă că se întâmplă în nu ştiu ce ţară. Sau, poate, Moşul să ne mai dea un semn din când în când, să ne aducă aminte că fericirea se află deja în noi, dar uităm prea des că ea există. Sau, bine, să ne aducă o memorie mai bună. Să nu mai uităm. Oare tu ce-ţi doreşti de Crăciun? Aş fi tare curioasă să aflu…  

Sărbători fericite!

Raluca Hagiu

Foto: Shutterstock

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"