(P) La 18 ani, București Mall îți oferă casa viselor tale

De Unica.ro pe 27 noiembrie 2017

București Mall, primul centru comercial modern din Capitală, își sărbătorește în acest an majoratul. Inaugurat în urmă cu 18 ani, București Mall a devenit repede locul perfect pentru întâlnirile cu prietenii, pentru ieșirile la restaurant și la film, la Hollywood Multiplex, și pentru experiențele inedite de shopping.

Mai ții minte ce îți doreai la 18 ani? Să ieși cu colegii la o cafea sau la un film după ore, să faci shopping în cele mai cool magazine? Sau poate să ai casa ta, cu un design modern și mobilată după ultimele tendințe? Acum, la aniversarea de 18 ani, București Mall îți oferă șansa să ai apartamentul viselor tale, cu un design modern și finisaje de lux. Complet mobilată și utilată, noua ta locuință se află în complexul imobiliar InCity Residences, acolo unde te vei putea bucura, pe lângă proximitatea de București Mall, de o gamă largă de facilități.

Tot ce trebuie să faci este să cumperi produse sau servicii în valoare de minimum 200 de lei pe zi, dovedite cu cel mult două bonuri fiscale, să te înscrii la infodesk şi poţi câştiga prin tragere la sorţi apartamentul viselor tale. Mai multe detalii despre campania “Bine ai venit în casa ta” poți citi aici.

București Mall, într-o evoluție constantă de 18 ani

Anul trecut, centrul comercial a fost complet renovat – asta în timp ce își deservea în continuare clienții, o premieră pentru piața românească –, iar noul design corespunde ultimelor tendințe din domeniu și dorințelor consumatorilor. Texturile urbane, culorile și modelele, amestecul de metale au făcut și mai atrăgător primul mall din România. În 2016 s-au deschis 25 de magazine noi, iar peste 80% dintre chiriași au decis să își renoveze magazinele în concordanță cu noul design al mall-ului. Iubitoarele de modă se pot bucura de ultimele tendințe ale iernii la Mango Mega store (unde se găsesc inclusiv Mango Man & Kids) și pot cumpăra cadouri de Crăciun de la Douglas, care a deschis în această toamnă în București Mall cel mai mare magazin din România. De asemenea, gurmanzii au la dispoziție Aperto, un restaurant unic, cu o abordare inovatoare, care le permite clienților să vadă cum sunt gătite preparatele în cinci bucătării deschise. Un espresso dublu sau un Flat White la cafenelele Kahve Dunyasi sau Ritazza pot să fie cel mai bun energizant pentru o zi de shopping cu fetele.

Toate aceste evoluții constante ale București Mall nu doar că au adus din ce în ce mai mulți noi clienți, ci și recunoaștere internațională. La cea de-a optsprezecea aniversare, București Mall a câștigat primele premii Hermes Creative Awards din România – trei trofee de platină și două de aur – pentru design, marketing, PR și CSR.

De ce fiica lui Mark Zuckerberg crede că tatăl ei lucrează la o librărie

De ce fiica lui Mark Zuckerberg crede că tatăl ei lucrează la o librărie