Iată primele poze cu rochia de mireasă a lui Kim Kardashian | Modă, Stil de vedetă | Unica.ro

Iată primele poze cu rochia de mireasă a lui Kim Kardashian

Chiar dacă a fost anunţată drept una dintre cele mai fastuoase nunţi, ceremonia dintre Kim Kardashain şi Kanye West s-a desfăşurat cu mare discreţie, iar armatele de paparazzi nu au reuşit să surprindă nici o fotografie cu mirii. Aceştia au dat, într-un final, publicităţii cîteve poze de la nunta lor.

După o relaţie care a început în urmă cu doi ani, Kim şi Kanye s-au căsătorit în faţa a 600 de invitaţi în cadrul unei ceremonii ce a avut loc, sâmbătă, la Forte di Belvedere, în Florenţa.

Mireasa a îmbrăcat o rochie de nuntă purtând semnătura celebrului Riccardo Tisci, designerul şef al brandului Givenchy. La rândul lui, Kanye a purtat un frac Givenchy, realizat la comandă. Cei doi miri au schimbat în faţa altarului verighete Lorraine Schwart, ceremonia având loc în faţa unui perete cu flori.

Discreţia de care a fost înconjurată nunta celor două vedete s-a datorat faptului că mirii au vândut drepturile înregistrare şi a face fotografii către postul de televiziune E!Entertainment, cel care difuzează reality-show-ul “Keeping Up With The Kardashians”. Se estimează că prospăt căsătoriţii au câştigat 21 de milioane de dolari în urma nunţii.
(Sursa foto: Instagram/Kim Kardashian)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Modă
Vă recomandăm: