Kim Kardashian, mireasă. În care rochie i-a stat mai bine? | Modă, Rochii, Ţinute | Unica.ro

Kim Kardashian, mireasă. În care rochie i-a stat mai bine?

După numeroase speculaţii (va fi scurtă?, va fi Vera Wang?), rochia de mireasă a lui Kim Kardashian a fost în cele din urmă dezvăluită. La trei zile după nunta ei din Florenţa, mireasa a publicat fotografii pe Instagram cu superba ei rochie îmbrăcată în ziua cea mare.
Ţinuta haute couture, personalizată, a fost semnată de Riccardo Tisci, designerul casei Givenchy. Rochei de mireasă din dantelă şi cu mâneci lungi, Kim i-a asociat o pereche de pantofi din satin ivoire, creaţi de  Giuseppe Zanotti.

Designului complicat a contrastat puternic cu prima ei rochie de mireasă, îmbrăcată de Kim Kardashian la nunta cu Kris Humphries, din august 2011. Atunci, ţinuta miresei, marca Vera Wang, a fost una simplă, fără bretele, cu un corset din dantelă şi cu o fustă amplă din tul.

De reţinut este faptul că de fiecare dată, Kim, care se crede o prinţesă modernă, şi-a dorit o trenă impresionantă, pentru a-şi face o intrarea cât mai somptuoasă, iar voalurile au respectat şi ele aceleaşi “moft” al vedetei familiei Kardashian.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Modă
Vă recomandăm: