KK-MAKA, imnul naţional al crizei

Criza a scăzut salariile şi a majorat TVA-ul, dar a stimulat şi creativitatea românilor în a face haz de necaz. Convins că va rămâne pentru multă vreme o problemă endemică a românilor…
 … Grupul Divertis a consacrat chiar un imn crizei, intitulat “KK-MAKA”, o parodie după imnul Campionatului Mondial de Fotbal interpretat de Shakira – “Waka-Waka”.

Chiar dacă nu a ales muzica lui Anton Pann, Serviciul Român de Comedie speră ca imnul să fie cântecul de suflet al românilor şi să îi îmbărbăteze pe cei afectaţi de criză. 

“Dorinţa noastră e să aducem un zâmbet pe faţa destul de tristă a românului”, spune Toni Grecu.

Imnul, care parodiază realitatea românească, a făcut deja furori pe internet, care a fost accesat de peste 72.000 de utilizatori în doar trei zile.

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/924nfz7E-Tc&amp;hl=en_US&amp;fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/924nfz7E-Tc&amp;hl=en_US&amp;fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: