KK-MAKA, imnul naţional al crizei

Criza a scăzut salariile şi a majorat TVA-ul, dar a stimulat şi creativitatea românilor în a face haz de necaz. Convins că va rămâne pentru multă vreme o problemă endemică a românilor…
 … Grupul Divertis a consacrat chiar un imn crizei, intitulat “KK-MAKA”, o parodie după imnul Campionatului Mondial de Fotbal interpretat de Shakira – “Waka-Waka”.

Chiar dacă nu a ales muzica lui Anton Pann, Serviciul Român de Comedie speră ca imnul să fie cântecul de suflet al românilor şi să îi îmbărbăteze pe cei afectaţi de criză. 

“Dorinţa noastră e să aducem un zâmbet pe faţa destul de tristă a românului”, spune Toni Grecu.

Imnul, care parodiază realitatea românească, a făcut deja furori pe internet, care a fost accesat de peste 72.000 de utilizatori în doar trei zile.

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/924nfz7E-Tc&amp;hl=en_US&amp;fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/924nfz7E-Tc&amp;hl=en_US&amp;fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: