Jurnalul Iuliei (20) – Singură, dar împreună?

De Iulia, pe

Da, un film porno cu bărbaţi, pentru bărbaţi. Asta am găsit în sacul de gunoi a lu’ vecinu. Trist dar adevărat. Deja e lege, exemplarele reuşite ori sunt luate, ori sunt pe invers.
Ce să-i faci? Ghinion de neşansă… şi totuşi, dacă ar fi fost să iau în calcul faptul că de fiecare data când am trans o concluzie luând în calcul o prima şi singură dovadă, m-am înşelat amarnic, trebuie să recunosc că de data asta am refuzat să cred că veciunului meu şarmant nu îi plac femeile.  

Mai ales că, la modul în care ne priveam şi ne zâmbeam de fiecare dată când ne vedeam, şansele să ieşim la o cafea, suc, apă plată cu lămâie sau orice altă substanţă lichidă bună de băut erau uriaşe.  

În fine, eu am vrut să cred că ce am găsit la ghenă e fie o glumă, fie o coinicidenţă – poate nici măcar nu era gunoiul sau caseta lui, şi am decis că nu-l scap din ochi, pentru o analiză mai amănunţită. Nu filmul, ci pe vecinu’.
Însă, timpul nu a avut răbdare cu mine şi în mai puţin de o săptămâna am ajuns într-adevăr la cafeaua mult visată.

Invitaţia a venit natural după ce, în urmă a mai multor întâlniri întâmplătoare în zona în care habitam, mi-a admirat pe rând, machiajul, balerinii turcois şi plicul LV original primit cado de la văru’ din străinătate.  

Era evident! Caseta găsita a grăit un adevăr dureros. Mai clar de atât nici că se putea. Ce jurist, că asta e de meserie, recunoaşte de la o poştă un fake sau un original… decât unul gay, care are că hobby hair stayling-ul şi care îţi spune „pusi” în loc de „te pup”?

La scurt timp eram deja abonata casei, la cafea, la ceaiul de la oră cinci şi aşa mai departe. I-am cunoscut o parte din prieteni, am ieşit împreună şi pentru că e revigorant să ai un bărbat, fără angajamente căruia să îi pese de horoscopul zilnic la fel de mult ca şi ţie, puteam spune că eram deja cei mai buni prieteni.  

Partea proastă era că la mine în casă şi în bloc, mai exact, doamnele fără ocupaţie a căror medie de vârstă se situează în jur la 65 de ani, vorbeau cu siguranţă de o relaţie amoroasă între mine şi my best friend gay.  
 
Degeaba explicăm în casă că vecinu’ e gay, că ai mei mă credeau glumeaţă şi se amuzau cu şi de mine pe tema asta. Din punctul lor de vedere, eu nu mai aveam curajul să recunosc că încerc să am o relaţie, până în momentul în care sunt sigură de ceea ce am.

În fine, lucrurile au mers într-atât încât în una din seri, în care, culmea,urmă să ies la o prima întâlnire după foarte mult timp, cu un tip pe care l-am cunoscut în metrou, urcăm scările şi la un moment dat mi s-a părut că aud vocea tatei. Când mă uit mai bine, vorbea cu noul meu prieten căruia îi spunea…

Ajută-mă să continui povestea şi vineri vei descoperi ce s-a întâmplat!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!