Jurnalul Iuliei (35) – Prietena cea mai bună sau un bărbat?

De iulia, jurnalul iuliei, unica serial, pe

Întrebarea zilei: Cine e mai important în viaţa ta, un bărbat sau cea mai bună prietenă? Zilele trecute am urmărit un documentar, un top al triunghiurilor amoroase…
de peste Ocean şi pe lângă poveştile clasice, doi trăiau feiriciţi până s-a băgat o a treia persoană, pe principiul „aş vrea să mă bag într-o relaţie, dar nu ştiu în a cui „, ce mi-a atras atenţia cu adevărat a fost relaţia Heather Locklear, soţul acesteia, Richie Sambora şi actriţă Denise Richards, cea mai bună prietenă a aceleiaşi Locklear.  

Pe scurt, cea care interpreta cu succes rolul Amandei din „Merlose Place” a fost încornorată de cele mai aproiate persoane din viaţa ei. Drept urmare, motivând că dragostea e mare şi călcând în picioare orice amendament care induce ideea de prietenie şi încredere sau morala, prietena cea mai bună, Denise Richards devine oficial iubita lui Sambora.

Toate astea se întâmplau în 2006, când pentru a se putea iubi în voie şi în văzul lumii, că na, iubirea e un sentiment pur pentru care nu trebuie să te simţi vinovat (haha, asta spunea ingenua  Cristina Şiscanu în ceea ce îl priveşte peMădălin Ionescu) Richie a divorţat de Heather,  iar Denise a divorţat şi ea de soţul ei, actorul Charlie Sheen. Mai mult, dacă luăm în calcul că ambele cupluri aveau şi copii la momentul respectiv, care cu siguranţă au fost afectaţi de întreaga situaţie, cred că în final prietenia Richards-Locklear nici nu mai contează.  

Până la urmă, să laşi atâţia „răniţi” în urma ta, oameni la care se presupune că ţii, înseamnă că eşti conştient că alegerea făcută merită, sentimentele sunt puternice iar ceea ce ai ales e ceva de durată. Nu? Sau pur şi simplu eşti extrem de egoist şi fără scrupule, genul de persoană care călca pe cadavre pentru a obţine ceva ce trebuie să aibă? Distruge tot şi apoi bag-o în faţă p-asta cu iubirea, un sentiment firesc bla bla bla…

În fine, ideea e că un an mai târziu, cuplul Richie Sambora- Denise Richards s-a dus pe apa sâmbetei, după ce fostă cea mai bună prietenă a lui Heather Locklear a decis că vrea să fie singurică şi s-a descotorosit de iubiţelul ei cu trudă obţinut.

Citeşte continuarea în pagina următoare

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!