Jurnalul Iuliei (33) – Ce dacă e minţită? Măcar e fericită!

De Iulia, pe

Sătulă de caniculă din Bucureşti acum vreo lună am decis să fac o escapadă la munte. Deşi am plecat doar cu două prietene, întâmplarea a făcut că acolo să ne…
… întâlnim cu nişte cunoştinţe vechi. În fine, ideea e că am ajuns să petrecem acel week-end împreună.

Ei erau mai mulţi, 3 băieţi, o fată şi două cupluri. Unul, a se înţelege un cuplu, mi-a atras atenţia fără să vreau. Se sorbeau din priviri iar chipurile lor radiau de fericire de fiecare dată când îi aveam în raza mea vizuală. Oamenii ăştia erau atât de îndrăgostiţi încât după două zile de stat în preajma lor, efectiv îi invidiam. Îi invidiam pentru intensitatea sentimentelor pe care le trăiau, nu pentru altceva.

Dacă îi luai separat, el era drăguţ, înalt, dar prea piele şi os pentru gustul meu, iar ea era jale, genul acela de fată urâţică şi totodată ştearsă, care probabil a copilărit în faţă blocului şi îşi mai face veacul pe acolo uneori.

Zilele au trecut şi săptămâna trecută am fost invitată la ziua de naştere a unuia dintre cei trei băieţi întâlniţi atunci la munte.Cum fac de obicei, am promis că merg, pentru că ulterior în ziua cu pricină să nu am nici cel mai mic chef să ies din casă. După rugăminţi îndelungate de la mine către mine (te rog fii parolistă!) am reuşit să ajung la petrecerea-grătar mai sus amintită.

Lume multă, prieteni vechi şi mutrişoare noi interesante… atmosferă era pe gustul meu cât să nu inventez o durere de cap sau un deadline la vreun articol şi să plec după o jumătate de oră.  

La un momenta dat, după ce ea a spart gheaţa admirându-mi cerceii am intrat în conversaţie cu Ela, o tipă care, fără să fie vreo mare frumuseţe, efectiv nu putea trece neobservată.

Ştiţi genul acela de femeie care zici că abia a ieşit din salonul de înfrumuseţare, căreia întotdeauna părul îi stă perfect, machiajul nu se strică niciodată iar hanele nu se şifonează? Da, exact aşa era Ela. Blondă, subţire, înaltă, isteaţă, cu simţul umorului şi foarte cizelată, nicidecum o pizi. Eram fascinată de ea.

Citeşte continuarea în pagina următoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!