Jurnalul Iuliei (42) – Cât costă un bărbat?

De iulia, jurnalul iuliei, unica serial, pe

În ultima perioadă aproape nicio femeie nu mai este ruşinată să recunoască faptul că atunci când vine vorba de relaţii amoroase, contul din bancă al partenerului…
reprezintă nu numai o prioritate ci şi un prim criteriu de selecţie al „sufletului pereche”.Partea proastă? Şi frumos şi cu bani nu prea găseşti la tot pasul, aşa că deşi multe viseaza la Ken, de multe ori ajung să  „iubească” un Shrek.

Gras, pitic, urât, de vârsta lu’ bunicu, dar cu bani (şi influenţă)… cam aşa arată bărbatul ideal din secolul XXI pentru o mare parte din vedetele din România dar şi pentru domnişoarele ambiţioase venite de la coada vacii din Moldova.

Nu ma acuzaţi că le judec! Sincer le admir. Personal, pentru toţi banii din lume nu aş putea să mă culc cu un boşorog libidionos, idiferent câte operaţii estetice mi-ar plăti sau câte maşini mi-ar cumpăra.

Unde mai pui că acestea merită toată lăuda pentru efortul cu care îşi joacă rolul de femei îndrăgostite. Nu toate merită Oscarul, dar efortul şi perseverenţă, chiar şi atunci când sunt… deloc credibile, trebuie apreciate.

 Până la urmă pentru fiecare lucru pe care îl obţin în urmă unei relaţii cu un decrepit cu bani, ele muncesc mult şi plătesc la fel de mult, în natură, pentru că în ziua de azi totul a devenit un schimb economic firesc… un troc.

 Cu bani, maşini, case, haine de lux şi operaţii estetice, ei, bărbaţii bine (în cont),cumpără tinereţe, frumuseţe şi sex. Uşor uşor, în locul unui spectacol ieftin şi penibil, totul a devenit o adevărată competiţie şi un motiv întemeiat de lăuda. Bărbaţii înstăriţi, se întrec în a cumpără domnişoare ambiţioase în timp ce femeile sunt rivale la categoria „al meu e mai libidinos ca al tău, dar are şi mai mulţi bani”.

Şi pentru că cine are banii face regulile, de cele mai mule ori jocul se termină când ei pleacă din nou la cumpărături şi pun ochii pe ceva oferte noi.
 
Însă ce se întâmplă atunci când povestea îşi schimbă distribuţia şi bărbatul joacă rolul de „piţipoanca intretinuta”? Cine cu cine se mândreşte şi cine e demn de milă?

Ca femeie, mai grav decât să fii grasă şi/sau urâtă este să fii grasă, urâtă şi cu suficienţi de mulţi bani încât să îţi cumperi iubitul în mod conştient.

Citeşte continuarea în pagina următoare

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!