Jurnalul Iuliei (36) – Dragoste la locul de muncă?

De Iulia, pe

Se spune că… nu e tocmai sănătos să mănânci acolo unde îţi faci nevoile şi cu toate astea, lumea continuă să se implice în relaţii amoroase la locul de muncă, cu toate
că sunt avertizate din start că şansele unui „Happy End” sunt relativ limitate iar pentru sentimentul de emulaţie sufletească există şi un revers al medaliei, cu răni, lacrimi, frustrări si muuuultă barfă.

Am început să mă gândesc la acest subiect după ce ieri dimineaţă am primit o invitaţie la nunta unor prieteni dragi, Alina şi Andrei. Pe ea o ştiu de când aveam 5 ani şi ne jucăm „raţele şi vânătorii” în spatele blocului, iar el, ei bine, a intrat în peisaj acum vreo 3 ani când s-a angajat la firma la care lucra şi Alina.

La momentul respectiv ea era logodită cu altcineva iar el, juca rolul bărbatului sensibil şi proaspăt despărţit. După un Team Building prescris să dezinhibe atmosfera între colegii de muncă, urmate de multe ore de lucru petrecute unul în compania celuilalt a început şi o idilă între ei. Teoretic povestea lor a fost una secretă, practic uşor uşor toată firma ştia ce se întâmplă.

Deşi era îndrăgostită de Andrei, vreo 4 luni de zile Alina a jucat un dublu rol, care a epuizat-o psihic şi fizic. Uşor de înteles pentru o fată care nu ştia să mintă până la momentul respectiv. În ciuda sentimentului intenes şi cât se poate de euforic îi era groază de gura lumii şi trăia cu teama ca nu cumva să facă greşala fatală şi să dea „pasărea din mână pentru cioara de pe gard”. Până la urmă, ea trăia în aceeaşi casă de câţiva ani buni cu un bărbat la care ţinea, alături de care îşi dorea să facă o familie.

După gânduri multe şi lacrimi de neputinţă, decizia Alinei a venit relativ repede după perioada sărbătorilor de iarnă, când în locul logodnicului şi al peisajului superb din Alpii Austrieci ea îşi dorea să fie lângă Andrei.

După o despărţire telenovelistică cu multe minciuni şi tam tam aferent, după o perioadă de mustrări de conştiinţă şi învinovăţiri, după multe alte luni pline de zâmbete şi de iubire Alina şi Andrei şi o a treia persoana care e pe drum sunt pe cale să întemeieze o familie.

Citeşte continuarea în pagina următoare

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!