Jurnalul Iuliei (44) – Cum stai cu frumuseţea?

De Iulia, pe

După ce am citit un interviu în care un fost fotomodel vorbea despre dezavantajele frumuseţii, am stat şi m-am gândit.Chiar dacă unii profită şi se lăuda cu ea,
iar alţii o blamează, unii tânjesc după ea, iar alţii o mimează, frumuseţea fizică, este un must have al secolului 21, un jackpot uriaş într-o lume în care aparenţele fac regulă.  

Că avem un look demn de copertă unei reviste glossy, că suntem adevărate „Betty cea urâtă” sau avem o mutrişoară comună, într-un fel sau altul, frumuseţea face cumva parte din viaţa noastră. Sau mai bine zis, există un raport între noi şi ea. 
 
Independent de cum arătăm şi independent de inteligenţă, talentul şi profunzimea spirituală de care dau dovadă alţii, trebuie să recunoaştem că unii oameni sunt pur şi simplu frumoşi. Că îi vedem la TV, că îi admirăm pe podiumurile de prezentare, ne întâlnim cu ei în supermarket sau îi vedem în oglindă din baie, există această categorie de oameni care stârnesc simpatii dar şi invidii profunde.

Unii, conştienţi de ceea ce au, îşi valorifică atuul şi fac o carieră din asta, profită de fiecare avantaj pe care un chip şi un trup armonios le aduc şi uneori sunt aroganţi. Unii sunt modeşti, în timp ce alţii, deşi binecuvântaţi de Adonis, se subapreciază.  

Mai mult, din experienţă mea, oamenii frumoşi se mai împart în două categorii. Cei care se înconjoară doar de oameni frumoşi, pe principiul, „cine se aseamănă se adună” şi cei care îşi aleg prietenii din rândul indivizilor normal-comuni, spre urâţi. Da, pentru că frumuseţea nu aduce intotdeuna şi siguranţă de sine, unii oameni vor să fie mereu în centrul atenţiei, vor să fie admiraţi, motiv pentru care preferă compania celor pe care îi domină la capitolul aspect fizic.

Citeşte continuarea în pagina următoare

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!