Jupiter este retrograd. Ce înseamnă și cum ne afectează

Chiar dacă nu ești un fan al astrologiei, știi că atunci când se anunță că Mercur e retrograd înseamnă că urmează o perioadă mai proastă.

Dar, Mercur nu este singura planetă care poate fi retrograd. Începând cu data de 6 februarie, Jupiter este retrograd. Citește și află care sunt implicațiile acestei mișcări retrograd.

Jupiter e retrograd – ce înseamnă și cum ne afectează

În primul rând, Jupiter retrograd nu înseamnă că această planetă își schimbă traiectoria. O planetă care are o mișcare retrogradă înseamnă că așa este percepută această traiectorie de pe Pământ.

Mercur reprezintă comunicarea scrisă și orală. Jupiter este planeta norocului bun și a bunelor intenții. Este cunoscută ca fiind planeta expansiunii.

Jupiter retrograd poate aduce lucruri pozitive. Mărirea averii și distracția se află pe lista efectelor pozitive ale lui Jupiter retrograd.

Aspectele negative ale lui Jupiter retrograd sunt lăcomia și optimismul nerealist.

Unii astrologi leagă Jupiter de moarte, iar alții îl văd pe Jupiter ca fiind legat de încheierea unor relații sau îl asociază unor schimbări dramatice, nicidecum cu moartea.

Înainte de a intra în panică, trebuie să vă amintiți că aspecte ca mișcările planetelor reprezintă o tendință și nu un destin bătut în cuie.

Sursa foto 123rf

Citește și Cum ne afectează Mercur retrograd

Citește și Saturn retrograd ne supune la un test de responsabilitate

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Astro Fun

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: