Jennifer Lopez

De Corina Buhagiar pe 23 iulie 2010

S-a născut pe 24 iulie 1969 în Bronx, NY. Jennifer este a doua dintre cele trei fete ale familiei. Părinţii ei sunt originari din Puerto Rico, dar s-au cunoscut abia când au ajuns în America.
Jennifer a luat lecţii de dans şi de canto încă de la 5 ani. La 18 ani a plecat de acasă din cauza dezacordului mamei sale fată de decizia ei de a se lansa în show bizz.

Şi-a început cariera ca fiind una dintre dansatoarele lui Janet Jackson. În 1990 a jucat într-un serial de televiziune numit „In Living Color”. În 2001 revista FHM o desemnează cea mai sexy femeie în viaţă.

Albumele ei devin celebre în toată lumea, şi apare în filme precum „The Wedding Planner”, „Shall We Dance” sau „Monster in Law”. Este la a treia căsătorie şi are, împreună cu ultimul soţ, Marc Anthony, doi gemeni, băiat şi fată.

Jennifer „simte” ce e cel mai bine pentru ea: „Eu fac numai ce îmi spune instinctul să fac. Cred că e înţelept să asculţi sfatul altor oameni, dar la sfârşitul zilei tu eşti singura persoană care poate să spună ce este bun pentru tine.”

Foto: Northfoto

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"