Jennifer Aniston, noua Angelina Jolie

Din generozitate sau competivitate, odată cu evenimentele nefericite din Haiti, Jennifer Aniston a început să facă acţiuni caritabile, devenind, cu sau fără voie, o a doua Angelina Jolie.
Astfel, dacă pentru rivala sa de temut, donaţiile şi demersurile umanitare sunt deja o emblemă a stilului său de viaţă, pentru fosta doamnă Pitt, efectele devastatoare ale seismului din Haiti au reprezentat o rampă de lansare pentru a-şi etala solidaritatea.

Mai exact, după ce a luat parte la teledonul organizat de George Clooney la care a participat şi Brad Pitt, Aniston s-a alăturat vedetelor care au făcut donaţii substanţiale în bani, oferind la rândul ei mai multor ogranizaţii (“Doctors Without Borders”, “Partners in Health” sau “Americare”) o jumătate de million de dolari.

Mai mult, pe 11 februarie, cu ocazia zilei sale de naştere, Jennifer Aniston, în curând, în vârstă de 41 de ani, intenţionează să petrecă alături de Courteney Cox, David Arquette, Gerard Butler şi stilistul Chris McMillan pe o insulă tropicală.

Surse din anturajul actriţei au dezvălut că sărbătorita nu doreşte să primească niciun fel de cadou. Aceasta a sugerat invitaţilor ca banii pe care i-ar fi cheltuit pe daruri să fie donaţi în scopul sprijinirii victimelor haitiene.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm: