Jennifer Aniston, noua Angelina Jolie

De Cristina Popa pe 03 februarie 2010

Din generozitate sau competivitate, odată cu evenimentele nefericite din Haiti, Jennifer Aniston a început să facă acţiuni caritabile, devenind, cu sau fără voie, o a doua Angelina Jolie.
Astfel, dacă pentru rivala sa de temut, donaţiile şi demersurile umanitare sunt deja o emblemă a stilului său de viaţă, pentru fosta doamnă Pitt, efectele devastatoare ale seismului din Haiti au reprezentat o rampă de lansare pentru a-şi etala solidaritatea.

Mai exact, după ce a luat parte la teledonul organizat de George Clooney la care a participat şi Brad Pitt, Aniston s-a alăturat vedetelor care au făcut donaţii substanţiale în bani, oferind la rândul ei mai multor ogranizaţii („Doctors Without Borders”, „Partners in Health” sau „Americare”) o jumătate de million de dolari.

Mai mult, pe 11 februarie, cu ocazia zilei sale de naştere, Jennifer Aniston, în curând, în vârstă de 41 de ani, intenţionează să petrecă alături de Courteney Cox, David Arquette, Gerard Butler şi stilistul Chris McMillan pe o insulă tropicală.

Surse din anturajul actriţei au dezvălut că sărbătorita nu doreşte să primească niciun fel de cadou. Aceasta a sugerat invitaţilor ca banii pe care i-ar fi cheltuit pe daruri să fie donaţi în scopul sprijinirii victimelor haitiene.

Foto: Hepta

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"