Jean de la Craiova a câştigat „Dansez pentru tine”

De Bianca Dumitriu pe 07 decembrie 2009

Marea finală a ediţiei a opta „Dansez pentru tine” şi-a ales câstigătorii marelui premiu în valoare de 60.000 de euro. După şapte săptămâni de concurs, telespectatorii Pro TV…
au decis în favoarea cuplului Jean de la Craiova şi Sandra Neacşu.

Cu premiul câştigat, Sandra Neacşu îi va putea cumpăra tatălui său protezele de care are nevoie pentru picioare şi îşi va putea ajuta fratele mai mic în tratarea bolii de care suferă, acestea fiind motivele care au determinat-o sa intre in competiţia pe care în final a şi câştigat-o.

De lacrimi de fericire au avut parte şi Ilaria şi Liviu Vârciu, ocupanţii locului doi şi al unui premiu în valoare de 20.000 de euro.

Seara nu a fost lipsită de emoţii nici pentru familia Bamboi. Ştefan şi Alina Chinie au reuşit să ocupe locul trei, iar asta le-a adus şi un premiu în valoare de 15.000 de euro. 

Cea mai frumoasă pereche a ediţiei, formată din Elena Voscoboinic şi Radu Vâlcan, a primit premiul de popularitate în valoare de 5000 de euro.

În plus, Elena Voscoboinic a  primit pentru tatăl său şi un premiu de consolare în valoare de 1500 de euro, precum şi un alt premiu în valoare de 3000 de euro.

La finalul emisiunii, Marcel Pavel împreună cu soţia sa, Mihai Petre şi Elwira, Cici de la Sistem, Pavel Bartoş şi Luciana Munteanu, coregrafa Căprioara şi soţul ei, precum şi membri juriului – Beatrice Rancea şi Wilmark – au intrat în scenă oferind publicului momente de magie şi speranţă.

Cei care vor să se înscrie în competiţia viselor, trebuie să ştie că în data de 19 şi 20 decembrie, la Teatrul Nottara, se organizează preselecţii pentru cea de-a noua ediţie, din primăvara, a concursului „Dansez pentru tine”.

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional