Jacqueline Bisset

Actriţa s-a născut pe 13 septembrie 1944 în Anglia. Mama ei este franţuzoaică, dar Jacqueline a crescut în Anglia şi a luat lecţii de franceză.
În copilărie a mers la balet, iar în adolescenţă a făcut modeling ca să îşi plătească lecţiile de actorie şi ca să-şi întreţină mama bolnavă. A debutat în film în 1965, un an mai târziu avea primul rol în cu dialog. A apărut în popularul film cu James Bond “Casino Royale”.

A cunoscut succesul cu “Bullitt”,  “Crima din Orient Express” sau “The Deep”. A avut roluri memorabile şi în seriale de televiyiune, de la “Ioana d’Arc” sau “Jesus” până la “Ally McBeal” sau “Nip/Tuck”.

Nu s-a căsătorit niciodată, dar a avut relaţii cu actori ca Michael Sarrazin, Alexander Godunov sau Vincent Perez. Celebrităţi ca Frank Sinatra sau Marlon Brando sunt pe lista bărbaţilor pe care i-a refuzat!

Despre frumuseţea ei atât de mult lăudată, Jacqueline spunea “Mă uit la fotografiile cu mine şi mă gândesc: “Doamne, dacă mi-aş fi dat seama că sunt aşa de drăguţă, aş fi fost mai obraznica!” Dar cred că poţi să pui orice femeie într-un T-shirt ud şi bărbaţii vor tânji după ea!”

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedeta zilei
Vă recomandăm: