Jacqueline Bisset

Actriţa s-a născut pe 13 septembrie 1944 în Anglia. Mama ei este franţuzoaică, dar Jacqueline a crescut în Anglia şi a luat lecţii de franceză.
În copilărie a mers la balet, iar în adolescenţă a făcut modeling ca să îşi plătească lecţiile de actorie şi ca să-şi întreţină mama bolnavă. A debutat în film în 1965, un an mai târziu avea primul rol în cu dialog. A apărut în popularul film cu James Bond “Casino Royale”.

A cunoscut succesul cu “Bullitt”,  “Crima din Orient Express” sau “The Deep”. A avut roluri memorabile şi în seriale de televiyiune, de la “Ioana d’Arc” sau “Jesus” până la “Ally McBeal” sau “Nip/Tuck”.

Nu s-a căsătorit niciodată, dar a avut relaţii cu actori ca Michael Sarrazin, Alexander Godunov sau Vincent Perez. Celebrităţi ca Frank Sinatra sau Marlon Brando sunt pe lista bărbaţilor pe care i-a refuzat!

Despre frumuseţea ei atât de mult lăudată, Jacqueline spunea “Mă uit la fotografiile cu mine şi mă gândesc: “Doamne, dacă mi-aş fi dat seama că sunt aşa de drăguţă, aş fi fost mai obraznica!” Dar cred că poţi să pui orice femeie într-un T-shirt ud şi bărbaţii vor tânji după ea!”

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedeta zilei

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: