Iubirea pentru familie

De Unica.ro pe 11 noiembrie 2009

Daca există ceva important pentru mine pe această lume atunci aceasta este familia mea. Toate secundele vieţii mele le sunt dedicate. Mă trezesc pentru ei, mănânc pentru ca să am energia necesară
să-i îngrijesc, ma duc la serviciu pentru ca să-i pot creşte, dorm pentru ca să-mi încarc bateriile să le fac faţă a doua zi.
Familia mea a fost la început compusă numai din soţul meu. Aceasta se întâmplă exact acum 14 ani.

Apoi a apărut FuFu. Ea este căţelul nostru bătrân care în martie 2010 va face 11 ani. Este o scumpă şi o cuminte care nu ne-a trădat niciodată. Este un caţel găsit la tomberon, într-o dimineaţă rece de martie.Era cât palma.
Acum are 20kg şi ne iubeşte fără rezerve.
Acum 8 ani a apărut în familia mea primul meu fiu. Andrei Gabriel este acum elev în clasa a II-a. Sunt mândră de el. Este un copil deştept, frumos şi sănătos. Am avut nişte probleme de sănăntate cu el, dar au trecut. Acum este bine şi aşa va fi şi în continuare, sper.

Al doilea fiu al nostru a venit pe lume după 3 ani. Este o mare iubire cu părul creţ. Este puternic şi şmecher. Îl cheamă Paul Lucian. În curând va împlini 5 ani.
Fară să ne dăm seama, dupa exact 3 ani a venit pe lume şi prinţesa casei, Ana Lucia care în curând face 2 ani. Ea este adorata tuturor. Este o alintată care seamănă mult cu Paul.

Când încă Ana era în burta mea, într-o seara a venit la uşa noastra un câine superb. Era tare ranită şi slabă, i-am pus numele Linda. Am adoptat-o. Este un Golden retriver superb. Nu ştiu dacă este de rasă, dar nici nu contează.
Este foarte cuminte şi iubitoare. Ne va mulţumi, la fel ca Fufu, toata viaţa că le-am salvat. Amândouă ar fi murit dacă nu le ocroteam. Erau într-o stare deplorabilă când le-am găsit. Linda era toată o rană, şi oasele bazinului şi coastele îi ieşeau în afară. Era atât de slabă încât îţi venea să plângi când o vedeai. Acum are 32 de kg şi este superba.

În rest povestea vieţii mele se rezumă la faptul că am făcut a doua facultate, în timpul căsătoriei, împreună cu soţul meu. Mi-am găsit un loc de muncă credeam eu stabil – profesor. Astăzi însă nu mai este stabil. Am dorit întotdeauna sa facem mai mult decât alţii. Am reuşit să ne vindem viaţa la banci pentru a le lua copiilor o casa cu gradină. Acum o avem şi ne omorâm zi de zi să strângem banii de rate. Căutăm de lucru în domeniul IT.
Învăţăm tehnologii noi. Ne străduim să facem astfel încât lor să le fie mai uşor.
Noi am pornit de la cuţit şi furculiţă, cum se spune. Pentru ei poate reuşim să facem să aibă alt început.

Ei sunt viaţa mea: 3 copii, 2 caţei şi soţul meu. Nu se poate explica în cuvinte cât de mult îi iubesc. Cine trebuie să ştie acest lucu precis îl ştie. Dumnezeu este acolo sus şi mă ajută în fiecare moment. Mi i-a dat sănătoşi şi mă ajută să-i cresc sanatoşi şi frumoşi.

Vă doresc la toate femeile din lume să aveţi parte de atâta iubire şi dragoste cât am eu!!!

Foto: Hepta

Prima poză cu Florin Busuioc, după ce a fost externat din spital

Prima poză cu Florin Busuioc, după ce a fost externat din spital