Istorie și distracție în Istanbul, orașul de pe malurile Bosforului

Centrul cultural, economic și turistic al Turciei, Istanbul este renumit pentru viața de noapte fulminantă cu numeroase cluburi moderne și petreceri pe iahturi, dar mai ales pentru obiectivele istorice devenite adevărate simboluri în lume.

Capitala a trei Imperii și orașul de pe două continente, Istanbul este vizitată de peste 7 milioane de turiști anual, atrași de atmosfera vibrantă cu o combinație interesantă între mai multe culturi, religii și etnii, dar și de monumentele înscrise pe listele patrimoniului mondial UNESCO.

Descoperă Istanbul prin Europa Travel

Acest megalopolis vast poate fi explorat într-un circuit la tarife imbatabile de la Europa Travel, cea mai mare agenție low-cost de turism din România, care a venit cu tot felul de premiere pentru piața românească. Europa Travel continuă să-și dezvolte produsele low-cost și pe alte zone decât segmentele de piață tradiționale, cu o flotă de autocare reînnoită și tarife foarte mici la toate pachetele de vacanță.

Profită de ofertele speciale și alege un circuit în Istanbul care pornește de la numai 145 euro de persoană, fiind o ocazie excelentă pentru a vizita Moscheea Albastră, singura din Turcia cu șase minarete, și a doua din lume după Moscheea de la Mecca. Tot aici poți vizita, Hagia Sofia realizată inițial ca biserică creștină, transformată mai apoi într-una dintre cele mai importante moschei din Istanbul, iar astăzi un veritabil muzeu. Hagia Sofia se identifică prin domul uriaș care atinge 56 de metri înălțime, fiind o bijuterie a stilului bizantin.

Admiră peisajele într-o croazieră de poveste!

Într-un circuit în Istanbul, nu trebuie să ratezi o croazieră pe Bosfor, pe care o primești Bonus de la Europa Travel, fiind una dintre activitățile aproape obligatorii, de care orice turist trebuie să se bucure, odată ajuns în Istanbul. Plimbarea cu vaporul îți scoate în cale minunile arhitecturale ale orașului care domină malurile Bosforului, incluzând aici Turnul Galata, Palatul Topkapi, Podul Galata sau Palatul Dolmabahce.

De Mădălina Isar

Oferte Speciale Circuit Istanbul

Tarif: 149 Euro/persoana, 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Selenay 3*, transport autocar, ghid roman si ghid local pentru ziua 2. *Bonus! Croaziera pe Bosfor. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: