Învaţă să te pensezi corect!

De Diana Sorescu pe 14 septembrie 2010

Anastasia Soare, „Regina Sprâncenelor” de la Hollywood, se pregăteşte să îşi lanseze un salon şi la Bucureşti. Dacă vrei să ai sprâncene perfecte fie aştepti marea inaugurare…
… fie citeşti sfaturile unica.ro de mai jos.

Sprâncenele conturează, armonizează şi definesc trăsăturile unei femei, exact aşa cum o ramă înfrumuseţează o pictură. De aceea este magistral să ai nişte sprâncene frumoase, corect pensate, care să atragă priviri admirative. Dacă ai să urmezi paşii de mai jos, nu ai cum să dai greş. E chiar simplu!

Pasul 1

Învaţă să te pensezi corect!Dacă eşti novice în arta pensatului, atunci ustensilele necesare pentru tine sunt: o pensetă metalică, o forfecuţă, o periuţă de la un rimel mai vechi şi un creion.

Nu este cazul să vorbim de epilat sprâncene cu ceară, zahăr sau aţă, pentru că atingem un domeniu profi, iar aceste tehnici sunt executate cu măiestrie la salon.

Aşadar, primul pas este să îţi achiziţionezi un kit simplu, cu produsele enumerate mai sus.

Pasul 2

Probabil te-ai întrebat ce vei face cu creionul. Iată: cum sprâncenele trebuie modelate după forma feţei (uşor arcuite pentru faţa ovală sau rotundă, drepte pentru faţa pătrată sau sub formă de inimă) este necesar să stabileşti nişte proporţii. Plasează creionul perfect drept, lipit de nas.

Unde se află vârful creionului acolo trebuie să înceapă sprânceana. Arcuirea ei trebuie să cadă la marginea irisului, cea dinspre exterior, şi trebuie să se sfârşească unde ajunge vârful creionului, asta după ce l-ai lipit de nas şi l-ai dus spre arcadă.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"