Intră în scenă designerul de scutece!

De Unica.ro pe 14 decembrie 2009

Vedetele dau tonul modei în sezonul viitor: scutece marca Botezatu, sutiene cu adeziv şi căţeluşi purtaţi în haină à la Paris Hilton.

O ştire pe care o ştie toată lumea, fiindcă designerul Cătălin Botezatu a avut grijă să-i scape porumbelul tocmai la Măruţă: la presiunile viitoarei soacre, Bote se gândeşte tot mai serios să o lase însărcinată pe Bianca. Creatorul de modă va profita neîndoielnic de ocazie şi va lansa o linie de pampers dedicată evenimentului. Numai să nu semene cu echipamentul vărgat al Jiului Petroşani, echipa la care tata-socru îi masează de zor pe băieţi!

Fotbalist şi gentleman

După victoria României în Polonia, vedetele naţionalei noastre au sărbătorit succesul în mod diferit. Un băiat înalt, pe care cred că îl cheamă Săpunaru, a ajuns, ăăă, într-o stare de euforie teribilă în Bucureşti. Mai pragmatic, Ciprian Marica a intrat în prelungiri şi a jucat alături de Ilinca Vandici. Amândoi au recunoscut, fostul iubit al Ginei Pistol fiind însă destul de zgârcit în declaraţii, pe motiv că e gentleman! Excelentă glumă de vestiar, parcă aşa se spune, nu?

Cu căţeluşul în hăinuţă

Doamnelor şi domnilor, faceţi cunoştinţă cu hitul cântăreţei Nico: se numeşte Andra Matei, Andruţa pentru apropiaţi, şi e o altă provincială care încearcă să răzbească prin jungla capitalei noastre. Ajunsă toamna aceasta în Bucureşti, Andruţa s-a adaptat trendului care va fi în vogă şi anul viitor şi poate fi zărită mereu ţinându-şi mignonul căţeluş în hăinuţă. În rest, îşi vede de studenţie şi de numitul Hamude, cel care a descoperit-o într-un club din mahalaua, pardon, selectul cartier Tei.

Adezivul, cea mai bună soluţie

Ecourile accidentului vestimentar suferit de Andreea Mantea în emisiunea „Dansez pentru tine” se sting greu. Asta, şi pentru că Andrei Èšîrdea, bogatul ei partener (fiu al unui controversat om de afaceri, dacă îngăduiţi eufemismul dâmboviţean), s-a dat în spectacol atât pe parcursul showului, cât şi după! Ulterior, chiar a identificat o soluţie, respectiv ca Andreea să poarte sutien cu adeziv pentru a evita recidiva. Iar pentru toate revistele care au dezvăluit tot s-ar putea folosi nişte carioci. E drept, e nevoie de cam multe…

La ceas de seară

Se făcea că una dintre sursele mele favorite, o adorabilă domnişoară care are o intensă participare la party-uri fără să se dea în vânt după mondenităţi, o zărea într-o duminică seara pe fosta vedetă Cristina Cioran. Știu, v-am povestit şi acum două săptămâni despre ea! Dar mi s-a părut amuzantă imaginea Cristinei cumpărându-şi gel de duş şi un cartuş de „paie”. Uitam detaliul cel mai important: manichiura ei părea,
offf, imperfectă…

IRIS

Prima poză cu Florin Busuioc, după ce a fost externat din spital

Prima poză cu Florin Busuioc, după ce a fost externat din spital