(P) Inspirat de iarnă, creat pentru tine. glo™ Polar Edition 2018. Ediție limitată.

glo™, cel mai avansat dispozitiv de încălzit tutunul de la British American Tobacco, lansat în România la finalul anului trecut , are acum o variantă în ediție limitată: glo™ Polar Edition.

Cu un design unic, inspirat de albul imaculat al zăpezii, glo™ Polar Edition este disponibil în România in doar 500 de exemplare.  glo™ Polar Edition este un device elegant, de un alb glacial și cu texturi fine la atingere. glo™ își păstrează simplitatea, cu o doar o atingere a butonului negru, semnătura ediției limitate, te poți bucura de experiența tutunului încălzit.

Tehnologia glo vine cu o propunere unică pentru consumatorii săi: un singur aparat, un singur buton și până la 30 de sesiuni consecutive de utilizare cu o singură încărcare a bateriei. Fără alte dispozitive adiționale, te poți bucura de noua experiență fără scrum, fără fum și cu mai puțin miros*.

România este prima țară din Europa în care a fost lansată ediția glo™ Polar. Device-ul poate fi achiziționat de pe www.glo.ro sau din magazinul glo™ aflat în Băneasa Shopping City.

Stand out and Be 1 of 500!

#myglo #glopolar #1of500

*În comparație  cu fumul eliberat de o țigaretă normală. Această caracteristică nu înseamnă neaparat că acest produs este mai puțin nociv decât alte produse de tutun.

 

Recomandari
Mai multe din Divertisment

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: