Cât de îndemanatice sunt zodiile

De Corina Buhagiar pe 13 septembrie 2010

Unii se nasc meseriaşi, alţii – cu două mâini stângi. Află la ce te poţi aştepta de la iubitul tău în zodia…


Berbec
: Se pricepe mai ales la maşini sau maşinării cu componente metalice. Nu e un tip foarte practic însă. Te poţi trezi că a desfăcut motorul tocmai când tu vroiai să pleci cu maşina.

Taur: Îi place să facă lucruri cu mâna lui, fiindcă e convins că numai aşa are garanţia că iese ceva de calitate. Nu se grăbeşte însă. Ai putea să îl rogi de zece ori înainte să se pornească să facă ceva.

Gemeni
: Zona de proiecţie a zodiei lui sunt chiar mâinile, aşa că e îndemânatic prin definiţie. Din păcate, se apucă de trei lucruri de-o dată şi nu termină niciunul. Sau  începe să citească ziarul pe care a aşezat sculele…

Rac
: Ţine la căminul lui, aşa că va face orice pentru a-i spori confortul. E îndemânatic doar dacă a avut un model de acest gen în copilărie, altfel şuruburile sau piuliţele îl descumpănesc şi preferă să cheme un meseriaş.

Leu
: Bineînţeles că poate să facă orice, dacă vrea! Ca să „îţi ia ochii”. Însă cel mai probabil va chema pe altcineva să facă treaba în locul lui. Îi place mai mult senzaţia de a da bacşiş decât aceea de a se murdări pe mâini.

Fecioară: Deţine de departe locul I la meşterit şi bibilit. E meticulos şi perfecţionist, iar maşinăriile îl fascinează. Ar putea pierde ore în şir lucrând ceva manual, pentru el nu e o corvoadă, ci mai degrabă o metodă de relaxare.

Balanţă: Ei bine, asta nu! În afară de a schimba un bec sau o siguranţă, bărbatul Balanţă preferă să stea departe de orice însemnă scule, unsoare sau rumeguş. El e, prin definiţie, un artist!

Scorpion: Poate avea abilităţi neobişnuite, gen deschiderea unui lacăt cu o agrafă sau repararea unui motor folosind gumă de mestecat. Se pricepe la foarte multe lucruri, dar asta nu însemnă că îi şi place să le facă.

Săgetător
: Dacă e vorba de treburi mărunte, le face el, cu aerul că a salvat casa de la dezastru. Altfel, cheamă un meseriaş şi îl stresează cu întrebări sau cu indicaţii, chiar dacă nu e, de fapt, cazul.

Capricorn: Îşi face o datorie de onoare din a lua asupra lui reparaţiile şi treburile din casă, chiar dacă acestea sunt incompatibile cu degetele lui de IT-st sau de avocat. Să cheme un meseriaş ar fi bani aruncaţi…

Vărsător: Are o curiozitate înăscută referitor la cum funcţionează lucrurile. Aşa că îi place să le descompună în părţile lor componente, încă din copilărie. Dacă reuşeşte şi să le repare sau să le pună la loc, rămâne de văzut.

Peşti: Când e în toane bune, repară şi meştereşte cu uşurinţă, ca şi cum ar face o magie mai degrabă decât lucru manual. Când e într-o dispoziţie sumbră însă, ai zice că n-a văzut în viaţa lui o şurubelniţă.

Foto: Shutterstock

Prima poză cu Florin Busuioc, după ce a fost externat din spital

Prima poză cu Florin Busuioc, după ce a fost externat din spital