In pat cu negociatorul

De Unica.ro pe 18 ianuarie 2010

Sa-i implinesti o fantezie sau sa-l amagesti dulce? Sa folosesti prezervativul sau sa te faci ca …

Sa-i implinesti o fantezie sau sa-l amagesti dulce? Sa folosesti prezervativul sau sa te faci ca uiti de el? Cand vorbim de negociere si sex, lucrurile se complica.

„Nu ai incredere in mine?” e o intrebare absolut banala pentru multe dintre noi, insa cand iti este adresata pe nepusa masa, intr-un moment cand intimitatea este maxima, iar iubitului ii trec prin cap scene rupte din filmele interzise minorilor, totul devine de o seriozitate apasatoare. De ce? Pentru ca, de multe ori, negocierea in cuplu privind diferite dorinte sexuale te poate face sa accepti lucruri mai putin placute pentru tine, doar ca sa-i faci lui pe plac.

Specialistii mentioneaza ca intrebarea aceasta este prima pe care o folosesc partenerii dintr-un cuplu cand au loc negocieri despre preferinte sexuale care pentru celalalt partener pot parea deplasate. O intrebare care manipuleaza la nivel emotional si la care trebuie sa fii pregatita sa oferi un raspuns pe masura. Ca sa vedem cum reactioneaza fetele si baietii atunci cand trebuie sa negocieze, am luat doua cupluri, le-am pus in fata un chestionar indecent si le-am observat comportamentul cand se pregateau sa ne raspunda. Rezultatul? Marturii ale diferitelor reactii, raspunsuri si decizii pe care le iau iubitii in asternuturi. La final, cu ajutorul specialistilor, iti oferim solutii despre cum sa refuzi frumos partenerul cand vine cu propuneri scandaloase!

TEXT: Cristina Murariu, Diana Marasoiu

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional