(P) Suplimentele din plante fac minuni

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 13 februarie 2017, 12:01
Ce faci când vrei să îţi protejezi familia şi să îi ţii pe toţi sănătoşi şi fericiţi? Punem pariu că ai în minte o alimentaţie cât mai sănătoasă, armonie în familie şi multe activităţi în aer liber. Noi mai avem un secret pentru tine: suplimentele naturale Dacia Plant!

Dacă nu eşti încă obişnuită să apelezi la cele mai bune suplimente naturale, atunci este timpul să descoperi beneficiile lor. Dacă deja cunoşti avantajele lor, cu siguranţă eşti familiarizată cu suplimentele Dacia Plant şi ştii poţi avea încredere deplină în ele.

produse-dacia-plant

Beneficiile suplimentelor naturale

Suplimentele alimentare fac exact ce le spune şi numele: suplimentează alimentaţia zilnică cu vitamine, minerale şi substanţe nutritive. Te întrebi de ce ai nevoie de acest lucru? Simplu. Pentru că nu mâncăm destul de variat, pentru că legumele şi fructele sunt crescute forţat şi nu mai au un conţinut optim de vitamine şi minerale, pentru că apelăm prea des la mâncare de tip fast food care nu conţine decât calorii goale şi nu are un aport nutritiv corect, pentru că suntem prea stresaţi şi organismul are nevoie de minerale şi substanţe nutritive în plus pentru a face faţă. Lista este lungă şi cu siguranţă cunoşti şi tu problemele cu care ne confruntăm cu toţii.

herbal1

4 atuuri ale suplimentelor Dacia Plant

Naturale. Spre diferenţă de multe suplimente de pe piaţă, produsele Dacia Plant sunt 100% naturale, adică provin numai din plante şi sunt îmbogăţite cu vitamine şi minerale naturale.  În nici un supliment Dacia Plant nu vei găsi ingrediente de sinteză (produse în laborator). Nu sunt 50% sau 70% naturale, sunt 100%. Nici măcar nu conţin coloranţi artificiali, potenţiatori de aromă sau îndulcitori chimici.

Concentraţie maximă.  Comprimatele Dacia Plant au o concentraţie maximă de substanţă activă, fiind atent dozate pentru un efect optim. Siropurile, pulberile şi ceaiurile beneficiază de aceeaşi atenţie pentru ca tu şi familia ta să aveţi parte de suplimente naturale care acţionează eficient.

Pentru toată familia. Nu glumim, chiar avem suplimente pentru toată lumea: bărbaţi sau femei, copii, tineri sau seniori. Fiecare categorie întâmpină probleme specifice de sănătate şi de aceea ne-am concentrat pe cele mai des întâlnite. Şi ca să îţi fie mai uşor, am împărţit produsele în game pentru bărbaţi, pentru femei, pentru copii şi în suplimente pentru întreaga familie.  Alfa este pentru bărbaţi, Sublima pentru femei, Îngeraşul pentru copii, Dacia Plant acoperă o gamă largă de probleme de sănătate şi prevenţia pentru toate categoriile de vârstă.

Eficienţă. Eficienţa suplimentelor Dacia Plant nu se datorează numai concentraţiei optime de substanţe bioactive, ci şi reţetelor originale care combină cele mai bune plante, extracte din plante, uleiuri esenţiale, vitamine şi minerale.  Reţetele sunt realizate de specialişti în fitoterapie, medicină şi farmacie.

Fii pregătită în faţa frigului

La baza sănătăţii stă sistemul imunitar al cărui rol este de a opri, ameliora şi învinge bolile. În timpul iernii sistemul imunitar este greu încercat de viruşi şi microbi şi de aceea, în această perioadă este mai important decât oricând să îţi protejezi întreaga familie cu suplimentele naturale Dacia Plant.

Poţi apela la stimulente ale imunităţii cum ar fi Vitamica C organică, Echinacea, Agaricus sau sirop Îngeraşul Imunostimulent, te poţi concentra pe vindecare cu Emocalm sau Fitosenin sau poţi calma tusea cu Calmotusin.

Vom vorbi, pe rând despre fiecare, nu înainte însă de a te felicita că eşti atât de atentă şi grijulie cu familia ta. Multă sănătate!

logo_daciaplant-1

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!