Imobiliare.ro: apartamente cu vedere la parc, amenajare de designer!

Statisticile arată că, dincolo de preț, localizarea contează din ce în ce mai mult în procesul de achiziție a unei locuințe. E valabil cu atât mai mult în orașele mari ale țării, în frunte cu Bucureștiul, în care distanțele între diverse puncte de interes pot fi considerabile. 

Ansamblul rezidențial The Park Apartments, disponibil spre vânzare pe Imobiliare.ro, s-a născut din dorința de a oferi locatarilor săi avantajul unui amplasament deosebit, „la pachet” cu o calitate ridicată a construcției. La capitolul localizare, apropierea de parcurile Tineretului și  Brâncoveanu (Orășelul Copiilor), de stațiile de metrou omonime, precum și de alte mijloace complementare de transport în comun contribuie în mod decisiv la realizarea acestui deziderat. În plus, dezvoltatorul (de origine lituaniană) Hanner Group a alocat un buget de jumătate de milion de euro pentru o amenajare peisagistică pe o suprafață de 2.000 de metri pătrați.

the-park-1

Click pentru mai multe detalii și fotografii!

O direcție inovatoare adoptată de compania dezvoltatoare constă în încheierea unui parteneriat cu o serie de designeri autohtoni pentru realizarea unor amenajări-model ale câtorva dintre unitățile locative scoase la vânzare. Clienții au astfel la dispoziție o prețioasă sursă de inspirație în ceea ce privește designul propriilor lor locuințe, iar cei interesați au posibilitatea a achiziționa chiar apartamentele-showroom. „Piața bucureșteană ne-a arătat că este momentul ca dezvoltatorii să apeleze la design, la tinerii proiectanți și designeri români, care aduc valoare proiectelor imobiliare”, explică Silviu Grigorescu, Director General Hanner România.

the-park-2

Vezi și alte oferte de apartamente!

O investiție de circa 37 de milioane de euro, ansamblul The Park Apartments a fost demarat în prima jumătate a anului 2014. Până acum, au fost finalizate trei din cele patru blocuri avute în plan – echivalentul a circa 320 de unități locative livrate. În prezent se află în construcție cel de-al patrulea bloc (și ultimul), ce va aduce pe piață încă aproximativ 130 de apartamente (cu una până la patru camere). Potrivit estimărilor oficiale, acesta va fi predat pe la jumătatea acestui an, reprezentanții Hanner anticipând că procesul de vânzări se va încheia, și el, în această toamnă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: