Valentine’s Day: 6 cadouri sexy sau romantice care nu costă nimic

Dacă bugetul e tot mai limitat, dar nu vrei să-l lipseşti pe iubitul tău de surpriza tradiţională, iată câteva cadouri pe care i le poţi face de Ziua Îndrăgostiţilor fără să cheltuieşti mai nimic.

Idei sexy pentru Valentine’s Day

Un bilet sexy. De când nu ai mai scris un bileţel?Acum ai ocazia să o faci. Dacă nu crezi că l-ar impresiona o declaraţie siropoasă, scrie-i ceva erotic. La aşa ceva niciun bărbat nu rămâne indiferent.
Ceva nou în pat. Are o fantezie pe care nu te-ai încumetat până acum să i-o îndeplineşti? Ce moment e mai potrivit decât acesta?
Un masaj erotic. Sigur i-ai mai făcut masaje. De data asta răsfaţă-l cu tot tacâmul: ulei afrodisiac, muzică, mişcări lascive, lenjerie sexy.

Idei romantice

Faceţi-vă planuri! Aveţi intenţii serioase? Atunci invită-l la un schimb de vise. Mergeţi la o plimbare şi alegeţi casa în care v-ar plăcea să trăiţi, pătuţul pe care l-aţi lua pentru primul copil, restaurantul unde aţi face nunta, etc.
Cina acasă. Dacă nu aveţi bani de ieşti în oraş, aşteaptă-l cu o cină romantică preparată chiar de tine. Aşază masa cu tot dichisul şi îmbracă-te frumos.
Seară spa. Dacă tot trebuie să staţi acasă, măcar să vă relaxaţi împreună. Aşteaptă-l cu o cadă plină de apă fierbinte cu multă spumă parfumată. Adaugă muzica lui preferată şi nişte bomboane de ciocolată.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Sfantul Valentin

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: