Hugh Grant regretă că a înșelat-o pe Elizabeth Hurley: „Am fost un idiot!”

Cu toate că Hugh Grant și-a refăcut viața și are alături o altă femeie, pe producătoarea TV Anna Eberstein, actorul a făcut de curând niște declarații surprinzătoare despre fosta lui iubită, actrița Elizabeth Hurley, femeia cu care s-a iubit cu peste 18 ani în urmă. 

Deși acum ar trebui să vorbească despre faptul că este tată pentru a cincea oară, într-un interviu acordat pentru The Jess Cagle, Hugh Grant, care anul acesta va împlini vârsta de 58 de ani, a vorbit despre un eveniment din trecut, mai exact din timpul relației pe care a avut-o cu actrița Elizabeth Hurley, eveniment care l-a marcat și care i-a schimbat, fără îndoială, traiectoria. Îndrăgitul actor recunoaște că a fost un „idiot” când a înșelat-o pe Elizabeth Hurley cu o prostituată și regretă enorm scandalul sexual declanșat atunci. Acesta, în 1995, a fost arestat pentru comportamentul desfrânat pe care l-a avut față de aceea prostituată.

Hugh Grant si Elizabeth Hurley, pe vremea cand formau un cuplu

Hugh Grant și Elizabeth Hurley, pe vremea când formau un cuplu

Totodată, amintindu-și de prima sa dragoste, acesta a mărturisit despre Elizabeth: „Eram ca un frate cu o soră… Cred că este parțial pentru că am plecat de la zero și am ajuns undeva împreună. Am trecut prin câțiva ani îngrozitori la început, când niciunul dintre noi nu a avut job, trăind într-un apartament mic. Am fost un idiot. Nu am încercat să spun: ‘Am această problemă psihologică’. Am spus doar: ‘Recunosc.’”  

În ciuda faptului că a fost înșelată, Elizabeth Hurley i-a rămas alături, însă 5 ani mai târziu avea să se termine povestea de iubire dintre cei doi. Aceștia au rămas doar prieteni, Hugh fiind nașul lui Damien, fiul lui Elizabeth, în vârstă de 15 ani.

Hugh Grant si Anna Eberstein

Hugh Grant si Anna Eberstein, actuala parteneră

Citește și – Hugh Grant va deveni tata pentru a cincea oara

Citește și – Vedete care au plătit pentru sex. Vezi care au fost scandalurile de prostituţie!

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm: