Horoscopul Soarelui în Vărsător. Cum sunt influențate zodiile până pe 18 februarie

Pe 20 ianuarie, Soarele intră în zodia Vărsător și va rămâne acolo până pe 18 februarie. Timp de o lună, își va lăsa o amprentă puternică asupra fiecărui semn zodiacal în parte. Află cum sunt influențate zodiile de Soarele în Vărsător:

Citește și – Ce fac zodiile atunci când ninge

Cum sunt influențate zodiile de Aer de prezența Soarelui în Vărsător

Perioada în care Soarele se află în tranzit prin Vărsător transmite câteva dintre însușirile acestei zodii tuturor semnelor de Aer.  Astfel, pentru Gemeni urmează o perioadă de visare, una în care își doresc să scape de tot ce îi apasă pe suflet sau care îi limitează în gândire și exprimare. Pe scurt, Gemenii se află într-o perioadă de schimbare, indiferent de sectorul vieții în care se produce.

Balanțele își asumă riscuri de a face noi mișcări îndrăznețe în viața profesională. Tot ceea ce trebuie să știe este că nu vor regreta această decizie pe viitor.

Cum era de așteptat, Vărsătorii vor fi cei mai avantajați de tranzitul Soarelui prin zodia lor. Pănă pe 18 februarie, au șanse să își schimbe viața în bine. Vor fi mai intuitivi decât până acum, vor zâmbi mai mult și vor vedea mereu partea plină a paharului.

Cum sunt influențate zodiile de Apă de prezența Soarelui în Vărsător

Per ansamblu, perioada în care Soarele va străbate zodia Vărsător va fi una benefică și pentru zodiile de Apă. Racii vor afla care sunt factorii care stau la baza nefericirii lor și vor găsi soluții eficiente pentru a-i elimina din viețile lor.

Scorpionii vor avea o sclipire de geniu în rezolvarea unei probleme ce afectează multă lume, iar Peștii vor fi nevoiți să își conserve mai bine relațiile cu cei dragi.

Cum sunt influențate zodiile de Pământ de prezența Soarelui în Vărsător

Perioada din an cu Soare-n Vărsător este una care se asociază și cu schimbarea. Taurii vor avea parte de un nou început promițător, iar tot ceea ce trebuie să facă este să fie deschiși la provocări. Pe Fecioare, Soarele în Vărsător îi energizează în Casa Sănătății, obligându-le să găsească o nouă abordare pentru activitățile de rutină și responsabilitățile de zi cu zi.

Cum sunt influențate zodiile de Foc de prezența Soarelui în Vărsător

Soarele le va fi un aliat de nădejde și zodiilor de Foc până pe 18 februarie. Acest fenomen le va revitaliza Berbecilor cheful de viață și creativitatea, iar acest lucru îi va motiva să fie mai implicați în proiectele lor de suflet.

Pentru Lei, tranzitul Soarelui în Vărsător aduce schimbări şi noutăţi în plan domestic. Poţi face schimbări acasă, redecorări sau renovări. Dacă unele probleme mai vechi cu unul dintre membrii familiei reapar, o abordare directă este cea mai bună soluţie. Săgetătorilor, acest fenomen le va stimula dorința de cunoaștere. Însă trebuie să își cunoască prioritățile pentru a nu fi distrași de numeroasele idei pe care le au.

Citește și – 10 de motive care fac din Berbec partenerul ideal

Foto – 123rf

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Astro Fun

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: