Horoscopul zilei de mâine 6 noiembrie 2018

Berbec

Treci printr-o stare de confuzie în ceea ce privește relația de cuplu, iar partenerul pare să pună paie pe foc în loc să te ajute să-ți lămurești sentimentele.

Taur

Nu ești în cea mai bună formă fizică și psihică, iar starea ta se răsfrânge asupra activităților de la locul de muncă pe care cu greu ți le poți îndeplini. Nu te poți concentra și ai tendința să amâni sarcinile pentru zilele viitoare.

Gemeni

Poți intra în conflicte majore cu prietenii tăi și totul poate porni de la niște neînțelegeri financiare sau chiar opinii diferite. Nu pune la suflet și încearcă să fii mai împăciuitoare, mai ales că o astfel de ceartă vă poate da peste cap niște planuri făcute în comun.

Rac

Fii mai prudentă în dialogul cu superiorii deoarece poți da naștere unor conflicte, iar repercusiunile pot să te afecteze mai mult decât ți-ai putea imagina.

Leu

Este momentul să te comncentrezi pe niște studii profesionale pe care le-ai abandonat sau să te înscrii la niște cursuri de perfecționare profesională.

Fecioară

Poți intra într-un conflict major și serios cu partenerul de cuplu din cauza unei sume de bani. Totodată, este posibil să fie vorba de un conflict financiar cu rudele, mai ales dacă la mijloc este vorba de o moștenire, un partaj.

Balanţa

Poți intra într-un conflict destul de violent cu partenerul de cuplu și se pot arunca cuvinte dure care mai târziu să fie regretate. Atenție la limbaj și la reproșuri!

Scorpion

Simți o frustrare, o nemulțumire majoră legată de locul de muncă, iar sarcinile îți par copleșitoare și acaparante. Sfatul nostru este să încerci să te odihnești mai mult.

Săgetător

Dacă nu ești într-o relație, ai șansa de a cunoaște o persoană cu care să începi o aventură, însă totul se va rezuma la atât și nimic mai mult, deci nu-ți face planuri de viitor.

Capricorn

Niște discuții cu membrii familiei te-ar putea pune pe gânduri și ți-ar putea trezi interesul pentru noi domenii de activitate. Evită discuțiile în contradictoriu cu persoanele mai în vârstă.

Vărsător

Un blocaj în comunicare te poate aduce pe marginea prăpăstiei dacă este vorba de negocierea și semnareaunui contract, așa că ai grijă cum îți expui punctul de vedere, cum faci oferta în fața celorlalți.

Peşti

Te frământă situația financiară și faci calcule peste calcule încercând să pui deoparte o sumă de bani pentru cheltuieli neprevăzute. Dacă nu te descurci, cere ajutorul rudelor, însă nu face împrumuturi majore.