Horoscopul zilei de 9 septembrie 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec își doresc să iasă în evidență și să se facă remarcați în special în cercul de prieteni. Nativii vor să demonstreze că pot mai mult și merită toată considerația.

Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de idei ingenioase, inovative și destul de îndrăznețe pentru tradiționalismul de care dau dovadă de obicei. Nativii au, însă, nevoie și ed curaj pentru a le pune în aplicare, mai ales dacă este vorba să-și asume niște riscuri.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt puși pe harță și pentru că vor primi critice din cauza comportamentului, nativii vor prefera să se retragă în singurătate sau să se lase pradă viciilor.

Rac

Cei născuți în zodia Rac își dedică prima parte a zilei unor activități care țin de sectorul profesional. Este posibil ca nativii să verifice niște acte sau să analizeze niște dosare, să facă niște calcule, să ia niște decizii. Este recomandat ca seara să o dedice partenerului de cuplu.

Leu

Cei născuți în zodia Leu se preocupă de îmbunătățirea situației financiare. Nativii fac mici comisioane și este posibil să primească sume de bani de la rude sub formă de cadou.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară este posibil să fie invitați la o reuniune de familie unde să se abordeze subiecte legate de carieră sau situația financiară, subiecte care, posibil, să irite nativii, iar aceștia să devină agresivi în exprimare.

Balanţa

Cei născuți în zodia Balanță sunt înclinați către satisfacerea nevoilor intelectuale și spirituale. Nativii se vor cufunda în lectură, vor viziona documentare sau vor căuta liniștea în locuri cu energie pozitivă.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion se preocupă de finalizarea unor proiecte ce au legătură cu locuința. Posibil ca nativii să repare un obiect de mobilă sau legat de o instalație, însă nu este exclus nici să înceapă renovarea sau reamenajarea locuinței.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de întâlniri cu prieteni mai vechi sau cu cunoștințe pe care nu le-au mai văzut de ceva vreme. Moment bun pentru rememorarea amintirilor.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de un eveniment, posibil legat de familie, care să le dea peste cap o călătorie, un plan deja stabilit.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au ocazia de a petrece clipe frumoase alături de partenerul de viață. Niște neînțelegeri mai vechi se vor rezolva, dacă se apelează la calm și răbdare.

Peşti

Cei născuți în zodia Pești ar putea avea parte de reproșuri din partea unor prieteni nemulțumiți de o schimbare a planurilor sau de faptul că nu primesc suficientă atenție din partea nativilor.