Horoscopul zilei de 9 octombrie 2019

Berbec

Încearcă să faci față mai bine situațiilor stresante de la serviciu, pentru că în ritmul de acum nu vei ajunge nicăieri. Da, o să te mai confrunți cu ele, așadar trebuie să înveți să le manageriezi mai bine.

Taur

E timpul să spui lucrurilor pe nume... chiar și superiorilor. Dacă nu mai faci față sarcinilor de la serviciu sau dacă vrei mai mulți bani trebuie să știi cum să spui aceste lucruri. Nimeni nu va ține cont de aluziile tale delicate.

Gemeni

Azi ai putea avea o zi mai complicată... emoțional. Va trebui să faci față cu bine acestei presiuni, dacă vrei să-ți duci la bun sfârșit toate treburile. Dacă simți că nu mai poți, vorbește cu cineva - așa îți mai descarci și sufletul și poate primești și un sfat bun.

Rac

Gelozia te-ar putea consuma destul de tare azi. Încearcă să nu inventezi motive pentru a fi geloasă, dacă nu e cazul... Da, îți place să exagerezi, toată lumea știe asta, dar măcar pentru binele tău azi ar trebui să stai departe de emoțiile extreme.

Leu

Vestea pe care o primești azi, legată de o posibilă vizită a unei persoane dragi, în viitorul apropiat, îți înseninează ziua. O să începi pregătirile numaidecât, astfel încât niciun detaliu să nu-ți scape.

Fecioară

Azi ai putea primi niște invitați neanunțați sau te-ai putea trezi direct cu ei la ușă, la prima oră a dimineții, sau seara foarte târziu. Ai grijă cum îți manageriezi emoțiile pentru că starea de frustrare se poate citi pe fața ta.

Balanţa

Banii nu sunt o problemă pentru tine în această perioadă, dar ar putea oricând să devină, dacă nu renunți la cheltuielile inutile și impulsive care îți afectează bugetul încet, dar sigur. A venit momentul să gândești lucrurile pe termen lung, chiar de azi!

Scorpion

Orice veste bună îți dă o ușoară stare de panică, pentru că mereu ai impresia că după ceva bun, trebuie să se întâmple ceva rău... dar, dragă Scorpion, azi nu trebuie să-ți faci griji pentru așa ceva. Bucură-te de ceea ce afli sau ceea ce ți se întâmplă și atât! Trăiește clipa!

Săgetător

Astăzi sunt șanse mari să primești bani sau bunuri foarte valoroase. Sigur că e important și cine îți face acest cadou, însă tu va trebui să te asiguri că răspunzi pe măsură. Străduiește-te să nu uiți asta.

Capricorn

A venit momentul să îți arăți latura comunicativă, să fii un fluturaș social, ceea ce nu ești deloc de obicei. Însă contextul zilei de azi va scoate la suprafață o parte mai puțin cunoscută a ta, iar cei din jur vor fi uluiți.

Vărsător

Surprinzi pe toată lumea cu un nou look sau cu o nouă ținută, oricum ceva ce ține de aspectul tău fizic. Complimentele nu se vor opri azi și, din fericire, asta nu te deranjează deloc... din contră, iubești să fii în centrul atenției!

Peşti

Azi a venit momentul să-ți arăți iubirea prin gesturi concrete. Cuvintele au și ele rolul lor, dar până la un punct. Acum a venit timpul demonstrațiilor clare.