Horoscopul zilei de 9 octombrie 2018

Berbec

Nu-i lăsa pe alții să decidă pentru tine! Dacă știi cu adevărat ceea ce-ți dorești, luptă pentru idealul tău. Astăzi s-ar putea să fii pusă în fața unuia stfel de context.

Taur

Primești complimente de la cei din jur și ești în centrul atenției, fapt care te face să te simți bine și puternică. Profită de orice context pentru a obține avantaje personale, poate chiar profesionale.

Gemeni

Nu te dai în vânt după propunerile prietenilor, dar nici să stai în casă nu vrei, așa că s-ar putea să te lași convinsă să ieși în oraș. Ai ocazia să întâlnești o persoană importantă care să-ți facă o propunere de colaborare, de a câștiga un ban în plus.

Rac

Poți fi atrasă într-o capcană de către o cunoștință sau cineva te poate păcăli să faci ceva ce nu-ți dorești. Poate fi vorba de o sarcină de serviciu, de acoperirea unui coleg sau ascunderea unei daune.

Leu

Sarcinile acaparante de la locul de muncă te pot obosi peste măsură, iar unii colegi cu concepții învechite pot pune paie pe foc. Relaxează-te în brațele partenerului și odihnește-te mai mult. Mâine vei privi totul cu alți ochi.

Fecioară

Nu-ți place ce vezi în jurul tău, dar nici nu simți că ai puterea de a schimba ceva. Cel mai bine ar fi să te axezi pe lucrurile care-ți fac cu adevărat plăcere și să ignori persoanele pesimiste și negativiste din anturaj.

Balanţa

Este o zi potrivită pentru discuțiile din familie pe care le-ai cam amânat până acum. Caută să dai dovadă de înțelegere în special în dialogul cu copiii sau cu cei mai în vârstă.

Scorpion

Ai putea afla fără să vrei un secret sau o informație confidențială ar putea ajunge la tine pe căi nebănuite. Ai grijă cum administrezi situația, s-ar putea să fii pusă la mijloc între ciocan și nicovală.

Săgetător

Îți dedici mare parte din zi activităților recreative sau cu copiii și te bucuri de atmosfera plăcută pe care reușești să o creezi în jurul tău. Profită de moment și exprimă-ți edschis sentimentele.

Capricorn

Ai putea avea parte de o surpriză plăcută din partea partenerului de cuplu și ziua să se termine într-o atmosferă romantică. Profită de moment pentru a-i destăinui gândurile și sentimentele tale.

Vărsător

Cineva te-ar putea invita într-o călătorie sau chiar ai putea fi propusă pentru o delegație. Nu te stresa și nu da înapoi. Poți cunoaște persoane importante care să te ajute în evoluția profesională.

Peşti

Nu este recomandat să intervii în problemele celor din jur, chiar dacă este vorba de prieteni sau membrii familiei pentru că aspectele astrologice de astăzi te pot defavoriza din punctul de vedere al imaginii.