Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2019

Berbec

Sunteti plin de idei si vreti incepeti o activitate noua. Aveti toate sansele de reusita pe plan intelectual si sentimental. Parcurgeti o perioada favorabila inspiratiei artistice, dar va cam lipseste simtul practic. Nu neglijati odihna!

Taur

In prima parte a zilei sunteti mai sensibil ca de obicei si s-ar putea sa aveti probleme in relatiile cu ceilalti. Va sfatuim sa fiti prudent in tot ce faceti si sa nu promiteti decat ceea ce sunteti sigur ca puteti realiza. Ar fi bine sa va dedicati timpul liber activitatilor creative.

Gemeni

Au loc schimbari importante, care va ofera multe satisfactii. Activitatea intelectuala intensa si puterea creativa contribuie la succesul dumneavoastra pe plan social. In partea a doua a zilei, trebuie sa luati o decizie pe plan sentimental. Puteti sa va bazati pe intuitie.

Rac

Aveti o imaginatie debordanta. Va puteti afirma in societate prin talentul dumneavoastra artistic. In partea a doua a zilei faceti cunostinta cu o personalitate din domeniul artelor, care va juca un rol important in cariera dumneavoastra. Nu neglijati relatiile cu partenerul de viata!

Leu

Se pare ca sunteti foarte ocupat, dar imaginatia si ingeniozitatea va ajuta sa realizati tot ce v-ati propus. Profitati de aceasta zi favorabila! Aveti de castigat atat financiar, cat si pe plan sentimental. Daca va stapaniti nervozitatea cauzata de oboseala, relatia cu partenerul de viata decurge fara probleme.

Fecioară

Sansa este de partea dumneavoastra si puteti avea succes in tot ce faceti. Este o zi buna pentru sustinerea examenelor sau proiectelor si pentru lucrari artistice. Acordati mai multa atentie problemelor cu care se confrunta membrii mai tineri ai familiei!

Balanţa

Aveti entuziasmul necesar pentru a incepe o noua afacere, dar va cam lipsesc banii. Daca reusiti sa va puneti la lucru imaginatia si inventivitatea, puteti obtine suma de care aveti nevoie. Dupa-amiaza este posibil sa suferiti o dezamagire pe plan sentimental, dar nu sunteti foarte afectat. Evitati calatoriile lungi!

Scorpion

Zi favorabila pentru planuri de viitor si pentru demararea unor noi activitati in domeniul social. Dati dovada de sensibilitate in tot ce faceti si va simtiti foarte bine in compania prietenilor si a persoanei iubite. Nu va pripiti in luarea deciziilor importante!

Săgetător

In prima parte a zilei, sunteti cam visator si riscati sa neglijati problemele importante pe care le aveti de rezolvat. Nu este momentul sa incepeti noi activitati. S-ar putea sa nu luati cele mai inspirate decizii. Nu refuzati sprijinul unei persoane mai in varsta din familie!

Capricorn

Astazi va bucurati de o creativitate deosebita. Ar fi bine sa o folositi pentru rezolvarea unor probleme profesionale si in afaceri. Daca tineti cont de sfaturile unei rude mai in varsta, puteti evita o problema financiara. Dupa-amiaza primiti vizita unor prieteni de familie, in compania carora va simtiti foarte bine.

Vărsător

Se pare ca nu sunteti prea comunicativ si ar fi bine sa amanati intalnirile. Evitati luarea deciziilor importante in privinta investitiilor! Va sfatuim sa va dedicati unor activitati relaxante. Daca sunteti invitat la prieteni, nu pierdeti ocazia!

Peşti

Aveti succes in toate activitatile legate de camin, dar si in societate. Puteti sa va faceti planuri de viitor. Ideile dumneavoastra sunt apreciate de partenerul de viata. Capacitatea de comunicare este foarte buna. Va sfatuim sa evitati speculatiile de orice fel.