Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2018

Berbec

Nu te simți în apele tale astăzi. Ești obosită, extenuată, nu te poți concentra pe ceea ce ai de făcut și cu greu îți îndeplinești sarcinile zilnice. Încearcă să te odihnești mai mult.

Taur

Ai grijă ce subiecte deschizi la locul de muncă deoarece s-ar putea să-ți enervezi colegii. Nu este exclus nici să intri în conflicte cu superiorii ca urmare a ideilor și opiniilor diferite.

Gemeni

Încearcă să treci peste criticile neinspirate ale partenerului și fă tot posibilul să aplanezi un posibil conflict care să vă strice seara și să vă afecteze relația.

Rac

Te stresează peste măsură situația financiară, mai ales că cineva din anturaj îți cere înapoi o datorie sau vei fi obligată să faci niște plăți neplanificate.

Leu

Ai chef de distracție și refuzi să stai în casă, prin urmare te sfătuim să răspunzi afirmativ la toate invitațiile care ți se fac. Este posibil să fii atrasă de activități care altădată nu-ți trezeau niciun interes.

Fecioară

Te preocupi în cea mai mare parte a zilei să rezolvi niște situații legate de acte, documente oficiale, legalizare de contracte, iar seara te relaxezi în brațele partenerului.

Balanţa

Ai ocazia să te întâlnești cu o persoană dragă și să petreceți clipe minunate împreună. Ascultă-i sfaturile și nu refuza nicio propunere care vine spre tine. Poate fi vorba de o minivacanță în locuri exotice.

Scorpion

Cineva din familie îți poate face o propunere de petrecere a timpului liber, însă nu vei fi deloc încântată. Niște planuri s-ar putea să ți se dea peste cap și să trebuiască reprogramate.

Săgetător

Nu este momentul să iei decizii radicale și ai face bine să analizeză și să cântărești mai mult cuvintele înainte de a le spune. Risc de conflicte cu partenerii de afaceri.

Capricorn

O situație de la locul de muncă îți poate strica nu doar ziua, ci și întreg weekendul și este posibil să fii nevoită să lucrezi peste program. Impune-te și cere să ți se respecte drepturile. Nu este momentul compromisurilor.

Vărsător

Ai putea avea parte de o surpriză din partea partenerului. Nu este neapărat vorba de un cadou material, ci ai putea să fii surprinsă cu o declarație de dragoste sau o promisiune.

Peşti

Ai tendința de a fi ironică, de a lua peste picior persoanele din jur și tot ce vei reuși să faci este să trezești antipatia celorlalți. Încearcă să zâmbești mai mult și mai sincer!