Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2017

Berbec

Niște discuții cu partenerul de viață ți-ar putea afecta starea de bună-dispoziție cu care te-ai trezit. Ești tentată să-l critici din cauza unor cheltuieli pe care acestea le-a făcut fără să te anunțe.

Taur

Te pregătești să susții un examen sau să finalizezi un proiect important. Comunici din ce în ce mai bine cu asociații și colaboratorii și acest aspect îți dă încredere în tine.

Gemeni

Dacă știi ce și cum să faci, astăzi ar trebui să te bucuri de rotunjirea conturilor cu o sumă frumoasă de bani. Însă, dacă nu-ți găsești inspirația sau apare un eveniment neprevăzut în familie, s-ar putea să rămâi și fără economiile adunate.

Rac

Pe plan sentimental se întrevede o zi de basm, însă la locul de muncă o să traversezi o serie de neplăceri care-ți vor strica toată buna-dispozițe. Încearcă să te detașezi și să nu stai peste program.

Leu

Cineva îți face curte și nu știi dacă să-l iei în serios sau nu. Cu toate că îți place și aparent ești deschisă unei noi relații, simți că ceva te trage înapoi. Mai degrabă îți lipsește încrederea în tine.

Fecioară

Cineva te vorbește de rău și-ți pune bețe în roate la locul de muncă cu scopul de a-ți denigra imaginea în fața șefilor. Încearcă să-ți continui activitățile în mod obișnuit și nu intra în jocul lor.

Balanţa

Stai departe de intrigi și nu te implica în scandaluri, indiferent de natura lor. Aspectele de astăzi nu te favorizează pe niciun plan și ar fi mai bine să îți menții, pe cât posibil, talerele în echilibru.

Scorpion

Începi niște demersuri pentru a-ți suplimenta veniturile ceea ce este de apreciat, însă ai mare grijă să nu te suprasoliciți. Dacă ceri o mărire de salariu, nu accepta să ți se crească și sarcinile de serviciu si menține-te pe poziție la negocieri.

Săgetător

Azi vei fi copleșită de amintiri. Îți vor reveni în memorie oameni dragi din trecut și vei face o analiză a relațiilor avute până acum. Vrei să devii o variantă mai bună a ta și aceste aspecte astrologice de azi te vor ajuta în a te corecta.

Capricorn

O persoană cu funcție înaltă te poate sprijini în demersurile tale. Nu te apropia însă prea mult de aceasta. Azi ești tentată să dezvălui mai mult decât trebuie despre tine, așa că ai grijă la acest aspect.

Vărsător

Niște oportunități noi se deschid în fața ta și ar fi bine să profiți de acestea. Ai grijă și la sănătate deoarece aspectele astrale indică probleme minore, care însă ar putea fi prevenite cu puțină atenție acordată în avans.

Peşti

Nu este una dintre cele mai bune zile ale tale la locul de muncă. Ești agitată, nu te poți concentra și faci pauze lungi. Nu este recomandat ca astăzi să susții proiecte sau examene. Încearcă să le amâni.