Horoscopul zilei de 9 martie 2020

Berbec

Ai ocazia astăzi să închei un capitol legat de muncă, fie legat de sarcinile și responsabilitățile tale, fie legat de jobul în sine, de relația cu colegii. Decizia finală ia-o dupa data de 10 martie! Moment bun să te desprinzi de vicii și să-ți schimbi stilul de viață.

Taur

S-ar putea ca în acest context astrologic al momentului să ai parte de o încheiere legată de zona sentimentală. Poate pui punct unei povești de iubire sau poate te decizi să începi o alta. Poate treci la alt nivel în actuala relație. Tu decizi!

Gemeni

Un capitol legat de familie, legat de cămin se încheie. Fie te muți și schimbi domiciliul, fie pui punct unei situații de familie care nu-ți este pe plac.

Rac

Ai mare grijă la dialog, la comunicare pentru că poți să rănești, poți să deranjezi și poți să închei relații din acaestă cauză. Este o zi bună să finalizezi ceva, poate un curs, și să obții o diplomă.

Leu

Situația financiară va suferi niște modificări. Ceva se încheie legat de modul în care obțineai un venit, de modul în care-ți administrai finanțele. Totodată, poți culege roadele unui proiect în care ai investit timp și bani.

Fecioară

Luna plină de astăzi se petrece în semnul tău și poate aduce încheierea unei etape ce ține de viața personală, de sectorul profesional și de modul în care relaționezi cu cei din jur. Întoarce-ți mai mult atenția la tine și la nevoile tale și onorează-le! Iartă-i pe cei care ți-au greșit și vei reuși să te vindeci de trecut.

Balanţa

Este o zi grea pentru tine pentru că gândurile tale se pot întoarce către trecut și te poți lăsa copleșită de frământări, amintiri, regrete. Încearcă să te eliberezi de frici și angoase și să ierți, dar mai ales să te ierți pentru alegerile făcute și deciziile luate.

Scorpion

O relație de prietenie poate trece prin momente delicate și nu este exclus să se încheie o astfel de etapă, mai ales dacă nu poți să ierți pe cineva care consideri că ți-a greșit. Avertismentul este valabil și în sectorul sentimental.

Săgetător

O etapă profesională se poate încheia astăzi, poți culege roadele unui proiect sau poți să-ți reconturezi un obiectiv legat de carieră. Oricum ar fi, nu lua decizii până pe data de 10 martie.

Capricorn

S-ar putea să anulezi, să amâni o călătorie sau, pe de altă parte, să închei un curs și să obții o diplomă. Se întrevăd schimbări de mentalitate, răsturnările unui sistem de credințe, valori, situații care să te pună la reanaliza unor filozofii de viață. Este timpul, poate, să te înbtorci către spiritualitate.

Vărsător

Poți primi vești despre o moștenire, un credit, un partaj, un proces. Posibil să culegi roadele unor astfel de demersuri. Nu este exclus să întorci foaua în modul în care ți-ai administrat finanțele comune cu partenerul de viață.

Peşti

Încearcă să ai mare grijă astăzi pentru că șansele de a încheia o poveste de dragoste, de a conduce o discuție către divorț, sunt foarte mari. Pe de altă parte, poți culege roadele unei colaborări, asocieri, unui parteneriat de afaceri sau profesional.