Horoscopul zilei de 9 martie 2019

Berbec

Zi fără probleme majore. Pui accentul pe odihnă, pentru că ți-a lipsit mult săptămâna aceasta și încerci să recuperezi cât poți din activitățile relaxante - citești, mergi la film ori te ocupi de un hobby.

Taur

Primești vești bune legate de o relație de iubire. Poate fi o relație a unor prieteni sau poate fi vorba despre căsnicia unor rude. Spre seară ai putea primi o propunere inedită.

Gemeni

Sunt șanse mari să ai parte de o zi de neuitat azi. Cineva de sex opus se va ocupa îndeaproape de răsfățul tău și te va face să simți cu adevărat că ești o persoană iubită.

Rac

Azi trebuie să mergi undeva, să cauți ceva. Nu-ți face deloc plăcere, dar ai o responsabilitate pe care nu o mai poți amâna. Spre seară, te-ai putea relaxa acasă, în familie.

Leu

Sunt șanse mari ca azi să te bucuri de compania unui prieten sau a unei rude pe care n-ai mai văzut-o de multă vreme și cu care ai o relație specială. Seara te prinde în hohote de râs.

Fecioară

Azi vrei să încalci niște reguli, dar nu ai suficient curaj. O să faci un prim pas temător, dar te-ai putea răzgândi. Nu uita că cine nu riscă, nu câștigă. E alegerea ta, până la urmă!

Balanţa

Sunt șanse mari ca azi să ai parte de niște episoade de flirt intens. Ai grijă însă cu cine flirtezi, pentru că o idilă aparent nevinovată se poate transforma rapid într-o adevărată tragedie.

Scorpion

Azi ai tot timpul din lume să te ocupi de proiectele tale personale, de pasiunile tale, de ceea ce te bucură și te face fericită. Spre seară se anunță o mare petrecere!

Săgetător

Sunt șanse mari ca azi să faci o activitate inedită, cu totul nouă, să ieși din zona de confort și să relaizezi că nu e chiar atât de rău. Înveți o lecție, iar asta îți face foarte bine.

Capricorn

Astăzi ai putea primi vești legate de o moștenire. Nu e chiar ceea ce vezi în filme, dar sunt totuși niște bani. O să începi să-ți faci planuri, dar mai bine ai mai aștepta puțin...

Vărsător

Azi te bucuri de momente tandre în cuplu, presărate cu discuții serioase despre viitor. Ai putea stabili niște lucruri importante cu partenerul de cuplu. Dacă nu ești într-o relație, de azi ai putea fi.

Peşti

Sunt șanse mari ca azi să primești vești bune legate de bani. Fie că ți se returnează un împrumut, fie că primești o sumă de bani neașteptată, bugetul tău ar putea să crească surprinzător de mult, brusc.