Horoscopul zilei de 9 mai 2020

Berbec

Ai ocazia să analizezi din alt punct de vedere un contract, o sursă de venit și nu este exclus să-ți vină niște idei foarte bune despre cum să te pui în valoare mai mult

Taur

Se cere reeavluarea unei surse de venit sau reanalizarea cu mai multă profunzime a unor principii de viață, a unor lucruri pe care le-ai învățat. Va trebui, cel mai probabil, să le pui în practică și te vei gândi la o strategie.

Gemeni

Este momentul să discuți o situație legată de bani, de avere pe care ai tot amânat-o din diferite motive. Dialoguri intense cu partenerul de viață sau cu un fost partener de viață, aspect vizibil mai mult în cazul celor care au fost căsătoriți.

Rac

Ai parte de niște idei foarte bune despre cum să-ți îmbunătățești situația printr-o asociere, o colaborare sau parteneriat.

Leu

Este momentul să-ți analizezi cu mai multă seriozitate și profunzime programul de muncă, sarcinile și activitățile profesionale. Undeva trebuie să faci schimbări!

Fecioară

Sectorul iubirii rămâne în atenția ta și este foarte probabil să ai parte de evenimente care te pun pe gânduri sau îți schimbă concepții și prejudecăți.

Balanţa

Se întrevăd discuții pe teme profunde cu cei din familie și pot fi abordate subiecte legate de moșteniri, bunuri de patrimoniu, bani.

Scorpion

Se întrevăd dialoguri cu partenerul de viață, dialoguri constrcutive, lămuritoare și sunt posibile împăcări acolo unde au fost tensiuni până acum.

Săgetător

Muncești mult și atunci când nu muncești te gândești cum să faci să câștigi mai mult. Unii nativi sunt tentați să-și caute un job suplimentar sau să lucreze peste program pentru a-ți stabiliza veniturile.

Capricorn

Ai inspirație, ești creativă și duci o pasiune, un talent nativ pe culmi înalte. În dragoste reevaluezi o situație, porți un dialog și s-ar părea că ești nemulțumită de ceea ce descoperi.

Vărsător

Este un moment bun să stai de vorbă cu cei din familie și să lămurești situații din trecut. Un secret de familie poate ieși la suprafață și te poate ajuta să înțelegi o situație mai bine.

Peşti

Ai parte de dialoguri cu prietenii pe teme sperituale și, totodată, cineva din anturaj te poate sprijini cu o idee, un sfat despre un plan sau proiect personal pe care-l ai în vizor.