Horoscopul zilei de 9 mai 2019

Berbec

Poți intra în conflicte cu membrii familiei din cauza unor situații care privesc gospodăria și care nu prezintă absolut niciun interes pentru tine. Te sfătuim să devii mai responsabilă față de activitățile casnice pentru a evita tensiunile familiale.

Taur

Ți-ai creat niște idei, concepții, principii și cu greu ți le poate răsturna cineva, indiferent de argumentele cu care vine. Sfatul nostru este să fii mai deschisă și să accepți și alte viziuni.

Gemeni

Este posibil ca din cauza unor lipsuri financiare să fii nevoită să-ți amâni sau chiar anulezi niște planuri făcute. Încearcă să fii mai puțin cheltuitoare pe viitor și vei reuși să stabilizezi situația.

Rac

Cu Luna în semnul tău ai tendința de a duce trăirile și emoțiile la extrem. Ai grijă să nu devii prea sensibilă și să-i enervezi pe ceilalți cu plânsetele tale.

Leu

Te preocupă ceva și cu greu reușești să-ți aduni gândurile. Nu este exclus ca o persoană din trecutul tău să revină în viața ta și să te bulverseze.

Fecioară

Simți nevoia să te îndepărtezi de o persoană din anturak, poate chiar de un prieten cu care ai avut un conflict recent și care, se pare, continuă să te dezamăgească.

Balanţa

La locul de muncă sinți nevoia să-ți impui punctul de vedere cu mult curaj și determinare. Nu este exclus să vii cu idei noi de rezolvare a sarcinilor uzuale.

Scorpion

Se pare că astăzi nimeni nu reușește să-ți intre în grații. Ai o stare foarte proastă, atât la nivel fizic unde resimți un disconfort organic, cât și la nivel psihic, unde oboseala pare să-și spună cuvântul.

Săgetător

Dacă ți-ai făcut niște planuri pentru perioada imediat următoare te sfătuim să ți le reanalizezi în amănunt și să faci aceste reevaluări fiind cât mai sinceră cu tine. S-ar putea ca bugetul să fie o piedică zilele acestea și niște planuri să se amâne.

Capricorn

Nu va fi chip ca cineva să-ți schimbe o idee care ți-a intrat în cap. Încăpățânarea de care dai dovadă astăzi te-ar putea costa o relație mai târziu. Fii mai înțelegătoare și tolerantă!

Vărsător

Te poți confrunta cu o serie de simptome ale unor afecțiuni mai vechi, în special dacă este vorba de sistemul oso, muscular sau nervos. Cei mai tineri pot resinți disconfort gastric. Se recomandă prudență la alimentație!

Peşti

Te sfătuim să fii mai atentă la persoanele care se consideră a fi prietenii tăi. Nu este exclus ca cineva din anturaj să încerce să te păcălească, să te mintă și chiar să te fure.