Horoscopul zilei de 9 mai 2018

Berbec

Ești nemulțumită de niște schimbări care pot apărea la locul de muncă, posibil chiar de niște colegi care încearcă să se folosească de bunăvoința ta pentru a avansa în funcție.

Taur

Încearcă pe cât posibil să păstrezi discreția cu privire la viața ta personală, cel puțin la locul de muncă, unde poți fi luată în vizor de șefi. Nu sunt excluse nici situațiile conflictuale cu partenerul de viață, prin urmare încearcă să-ți păstrezi calmul.

Gemeni

Te frămânți în legătură cu locul de muncă. Posibil să intri în conflict cu unii colegi sau să nu poți duce la bun sfârșit niște sarcini urgente și să primești mustrări din partea superiorilor.

Rac

Poți întâmpina unele dificultăți în a relaționa cu cei din jur, în special cu partenerul de viață. Scoți la iveală unele nemulțumiri și ai tendința de a le augmenta, fapt ce va enerva persoana din fața ta.

Leu

Atăzi se anunță discuții importante în sfera relațiilor parteneriale și profesionale și ar trebui să-ți pui în aplicare toate calitățile de care beneficiezi pentru a-ți menține o imagine bună. Chiar și în relația cu partenerul se recomandă diplomație.

Fecioară

Este foarte probabil ca o situație de la locul de muncă, poate o sarcină neprevăzută, dar urgetă, să-ți dea peste cap niște planuri personale, cu atât mai mult cu cât sunt legate de o deplasare sau călătorie.

Balanţa

Dacă ai copii, atunci așteaptă-te la o surpriză din partea acestora. În orice caz, cineva din familie vine cu o propunere greu de refuzat, dar care ar trebui să te încânte peste măsură.

Scorpion

Astăzi ai ocazia să cazi la pace cu un prieten cu care ești în conflict sau, dacă ești certată cu partenerul, ai să reușești să-l îmbunezi. Nu întinde, însă coarda.

Săgetător

Ai o zi ocupată la locul de muncă, unde programezi întâlniri, ședințe și faci ore suplimentare. Dar nu te împacienta, te așteaptă o seară relaxantă în compania celor dragi. Vei trăi niște emoții în familie.

Capricorn

Ești dornică să te implici într-un proiect nou, ceva mai puțin profitabil financiar, dar care îți poate aduce beneficii spirituale. Pofta de a învăța, de a cunoaște lucruri noi devine foarte evidentă astăzi. La capitolul comunicare, excelezi. Profită!

Vărsător

Te preocupă partea financiară și totul pare a avea legătură cu niște sarcini administrative pe care trebuie să le îndeplinești cât mai curând. Treburile gospodărești sau legate de locuință devin prioritare.

Peşti

Un prieten îți cere ajutorul într-o chestiune legată de partea materială, posibil să-ți ceară niște bani cu împrumut. Vei ceda ușor. Totodată, aspectul poate semnifica și ajutorul pe care-l oferi unui coleg de muncă. Îi poți prelua din sarcini și vei fi răsplătit pentru asta.