Horoscopul zilei de 9 iunie 2019

Berbec

Te sfătuim să ai mai multă grijă la alimentație, mai ales dacă știi că ai sensibilități de natură gastro-intestinală sau hepatică. Evită stresul!

Taur

Ai putea avea parte de o întâlnire, poate și un dialog plăcut cu o persoană pentru care-ți bate inima. Încearcă să te menții calmă și echilibrată.

Gemeni

Te preocupi de rezolvarea unor treburi casnice, unor situații care vizează locuința și bunul mers al lucrurilor gospodărești.

Rac

Nu ești în apele tale și eviți dialogurile elevate, situațiile solicitante și orice context care-ți cere să comunici și să socializezi.

Leu

Îți faci griji pentru o sumă de bani care întârzie să ajungă la tine. Poate fi vorba de returnarea unei datorii sau chiar de un împrumut, însă va trebui să ai răbdare.

Fecioară

Reușești să-ți pui ordine în idei, să faci o analiză clară și concisă a unei situații de care ai avut parte relativ recent și astfel să iei cea mai bună decizie.

Balanţa

Este o zi favorabilă pentru a-ți liniști gândurile și a-ți pune ordine în idei. Încearcă să nu te suprasoliciți cu activități fizice și să te odihnești mai mult.

Scorpion

Este o zi favorabilă întâlnirii cu perietenii și distracțiilor de grup. Evită dialogurile pe subiecte legate de principii și convingeri și totul va decurge conform planului.

Săgetător

Te prepocupi să rezolvi niște situații administrative, probabil să faci ordine în actele casei, să pui la locul lor niște facturi, chitanțe.

Capricorn

Începi să revii cu picioarele pe pământ într-o situație care vizează în mod direct persoana iubită. Dacă ai avut cerințe prea mari, acum îți reconsideri atitudinea.

Vărsător

Este posibil să ai parte de niște discuții pe teme financiare, chiar legate de avere, moșteniri, posibil partaj.

Peşti

Reușești să obții niște beneficii materiale din partea părinților. Poate fi vorba chiar de o surpriză din partea persoanei iubite.