Horoscopul zilei de 9 iunie 2018

Berbec

Te trezești cu o stare de agitație interioară care, cel puțin în prima parte a zilei, nu te va lăsa să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut. Spre seară lucrurile se vor mai liniști, cu atât mai mult cu cât vei răspunde pozitiv unei invitații în oraș.

Taur

Vei resimți întreaga zi o stare de bucurie interioară, de liniște și împăcare cu tine și cu deciziile tale și vei observa că-ți va fi mai ușor să treci peste o anumită situație în care rămăsesei ancorată.

Gemeni

Este foarte probabil să intri în niște controverse cu prietenii, în special legate de un plan de petrecere a timpul liber pe care unii dintre aceștia nu-l respectă.

Rac

Vei avea de luat o decizie astăzi sau va trebui să te impui în fața cuiva și ar fi recomandat să o faci cu cel mai mare curaj și cu cea mai mare încredere în forțele tale.

Leu

Vrei să demonstrezi cuiva drag, posibil chiar partenerului, că poți să faci un anumit lucru sau că ai capacitățile necesare pentru a te încadra într-o anume circumstanță. Câteodată chiar nu este nevoie să satisfaci curiozitatea nimănui, dar dacă te ajută să te simți mai bine, atunci fă-o!

Fecioară

Se formează un aspect astral mai puțin favorabil stării de sănătate și este recomandat să acționezi cu prudență astăzi. Este posibil să ai parte de lovituri, fracturi și traumatisme.

Balanţa

Este posibil să ai un conflict cu un membru al familiei și de această dată să fii chiar tu de vină, mai exact încăpățânarea cu care îți susții un anume punct de vedere.

Scorpion

Nu este o zi tocmai favorabilă pentru tine și motivul poate fi oboseala acumulată care te împiedică să accepți invitațiile celor din jur la distracție.

Săgetător

Răspunzi afirmativ unor propuneri de ieșit în oraș sau chiar este posibil să pleci într-o minivacanță la îndemnul unor prieteni.

Capricorn

Toată atenția ta va cădea astăzi pe treburile gospodărești. Faci curățenie în casă, reamenajezi spațiul, faci cumpărături și îi surprinzi pe cei dragi cu inițiativele tale culinare.

Vărsător

Te trezești cu o stare de iritabilitate, ai un nivel scăzut de energie și ai tendința de a-ți răsfrânge nervii asupra celorlalți. Încearcă să vezi partea bună a ceea ce te înconjoară și zâmbește mai mult.

Peşti

Poate fi o zi favorabilă pentru tine din punct de vedere financiar. Este important, însă, să faci ceea ce trebuie în acest sens. Astfel, dacă ai de recuperat o datorie, nu aștepta să fii căutată, ci pune mâna pe telefon și dă un semn.